Andere boudoir fotografie met body jewelry

Mist je boudoir fotografie nog iets? Probeer eens body jewelry

Eefke Burg 1846 0

Na een tijdje in de branche te zitten heb je al wel veel verschillende boudoir foto's gezien en misschien kijk je wel naar je eigen foto's en denk je: er mist iets, maar wat? Voor die fotografen heeft Michael Sasser het antwoord: body jewelry. Persoonlijk had ik er nog nooit van gehoord, maar na het zien van de video van Michael Sasser ben ik geïntrigeerd.

Wat is body jewelry?

Wie body jewelry opzoekt krijgt plaatjes binnen van een heel ander soort jewelry: tong- en tepelpiercings en allerlei andere gekkigheden. Maar wat wordt er hier bedoeld met body jewelry? Met body jewelry wat wordt gebruikt voor boudoir fotografie worden in dit geval de kettingen bedoeld die gedragen kan worden over ondergoed of soms ter vervanging van ondergoed.

Body jewelry in boudoir fotografie

Michael Sasser laat je in zijn video een inkijkje zien in hoe hij een shoot organiseert. Niet alleen zie je de styling van zijn boudoir fotografie, maar bij zijn voorbeeld foto's plaatst hij ook de instellingen die hij op zijn camera gebruikt. Dit is erg handig vergelijkingsmateriaal wat je naast je eigen foto's kan leggen om te bekijken wat je zelf anders zou aanpakken. Aan het einde laat hij ook zien wat hij doet aan nabewerking, wat ook goed kan zijn om te bekijken als je benieuwd bent over hoe zijn stijl bereikt wordt.

Michael gebruikt in zijn video verschillende body jewelry voor zijn boudoir fotografie: een bh gemaakt van gouden plaatjes, een nek en middel harnas en een zilveren halter. Dit klinkt allemaal heftiger dan dat het is: het zijn uiteindelijk allemaal glimmende accessoires die je boudoir foto's net dat extra beetje glamour mee kunnen geven.

Bekijk de volledige shoot en de links naar de accessoires hier:

 

 

Meer tips over boudoir fotografie?

Het kanaal van Michael Sasser bevat allerlei andere tips op het gebied van boudoir fotografie.Bekijk zijn kanaal hier.

 

afbeelding van Eefke Burg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke