Fotoboek Hoogendijk sinds arpil verkrijgbaar

Micky Hoogendijk – Through the Eyes of Others, I See Me

Redactie 4071 0
Sinds april ligt het fotoboek Through the Eyes of Others, I See Me van Micky Hoogendijk in de winkels. In dit boek toont Hoogendijk haar mooiste, krachtigste foto's rondom de terugkerende thema's religie, maatschappij, androgynie en mythologie waarmee ze de kijker aan het denken wil zetten.

Sinds Hoogendijk in 2009 begon met fotografie is zij continu op zoek naar bijzondere verhalen van mensen en culturen die op zoek gaan naar hun kwetsbaarheid en vrijheid om te zijn wie ze willen zijn. Door te kijken door de ogen van de anderen  hoopt Hoogendijk een sfeer te creëren waarin de uitwisseling van kennis en ervaring plaats kan vinden.Micky Hoogendijk – Through the Eyes of Others, I See MeMicky HoogendijkMicky HoogendijkMicky HoogendijkMicky HoogendijkMicky Hoogendijk

Expositie Micky Hoogendijk

Hoogendijk brengt niet alleen het fotoboek 'Through the Eyes of Others, I See Me' op de markt, maar zal haar werk van 14 april tot en met 9 juli presenteren in het Museum Jan van de Togt in Amstelveen. Deze tentoonstelling biedt een overzicht van portretten die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen en is gelijktijdig is een selectie van haar werk ook in het Amstel Hotel in Amsterdam te zien.

Prijs en beschikbaarheid 'Through the Eyes of Others, I See Me'

Het boek 'Through the Eyes of Others, I See Me' van Micky Hoogendijk is vanaf nu verkrijgbaar bij de boekhandel voor een adviesprijs van € 24,99. Het boek wordt uitgegeven door uitgeverij TERRA en is te vinden met ISBN: 9789089897411.

Kijk voor meer informatie op de website van Micky Hoogendijk.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie