Meer dan gereedschap alleen: LUMIX PRO service

Christel de Wolff 274 0
Panasonic heeft op Photokina 2018 de komst van LUMIX PRO aangekondigd. Geen camera, maar een wereldwijd netwerk en service programma voor fotografen.

Diensten van LUMIX PRO

Panasonic is van mening dat een Lumix camera veel meer is dan alleen het werktuig waarmee de fotograaf zijn of haar foto's maakt en wil zich meer inzetten voor service en diensten voor de professionele fotograaf.

Met de wensen van de eindgebruiker in het achterhoofd heeft Panasonic een dienst in het leven geroepen waarmee fototografen over de hele wereld op snelle onderhouds- en reperatie services kunnen rekenen waarbij wordt gelet op vervangende producten wanneer het niet lukt om de fotocamera op tijd te repereren. Zodat je als professioneel fotograaf nooit zonder essentiele gear komt te zitten. 

Uitbreiding vanuit Japan

In Japan opereert het Lumix Professional Service programma al een tijdje. Nu breidt Panasonic dat programma uit naar de rest van de wereld onder de naam LUMIX PRO.

Gebruikers met een LUMIX GH4, GH4R, GH5, GH5s of G9 kunnen zich registreren voor LUMIX PRO. Als eerste introduceert Panasonic de dienst in de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Italie en Spanje. Gebruikers in de Benelux moeten dus nog even wachten op aansluiting in het LUMIX Pro programma, maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

Meer informatie over LUMIX PRO

De dienst zal begin volgend jaar worden gelanceerd. Meer informatie over het LUMIX PRO programma en de wereldwijde uitbreiding van de diensten vind je op www.lumix-pro.com

DIGIFOTO Photokina 2018 digitale special

Nu gratis te lezen: kijk hier voor de DIGIFOTO Photokina 2018 digitale special.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel