Een nieuwe stijlvolle systeemcamera binnen de X-Serie

Laat jouw wereld zien met de nieuwe Fujifilm X-T100

Christel de Wolff 2361 0
Klein, slim en fijn! Zo laat de nieuwe Fujifilm X-T100 zich het beste omschrijven.

De Fuijifilm X-T100 beschikt over een 24,2 megapixels APS-C beeldsensor die typische Fujifilm kleuren kan weergeven. De camera beschikt over een LCD touchscreen dat in drie richtingen kan worden uitgeklapt en is uitgerust met een geavanceerd systeem dat de scene automatisch kan herkennen. Geen situatie is te gek voor het kleine apparaat.
 

Voor het autofocussysteem van de jongste Fujifilm camera, maakt de fabrikant gebruik van een nieuw algoritme, waarmee razendsnel en met precisie kan worden scherp gesteld.

De camera is voorzien van een aluminium bovenzijde die hem de herkenbare retro look geeft. Met slechts 448 gram is de X-T100 perfect om overal mee naar toe te nemen. De foto's die je onderweg maakt kun je meteen delen op al je social media via de laatste Bluetooth technologie. Maar niet voordat je ze met een mooi filter hebt bewerkt. De Fujifilm X-T100 biedt 11 verschillende filmsimulaties en er kan daarnaast nog gekozen worden uit 17 creatieve filters. Zo kun je jouw blik op een super creatieve manier delen met de wereld. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel