Fotowedstrijd

Laat je inspireren door de Grote Kerk van Alkmaar

Remco Stunnenberg 2242 6
In het kader van het 500-jarig bestaan van de Grote Kerk in Alkmaar is er een fotowedstrijd georganiseerd met als titel: “Perspectief - De Grote Kerk zag en ziet alles”. Foto's kunnen tot en met 5 mei 2018 worden ingezonden.

Er is door de jaren heen veel veranderd in Alkmaar maar de Sint Laurenskerk is al eeuwenlang hét middelpunt van de stad. Door zijn enorme omvang en hoogte is de kerk al van verre te zien. Maar “hij” ziet ons ook.
Dat perspectief moet het uitgangspunt zijn voor de inzendingen.

Prijzen

Iedereen kan deelnemen aan deze fotowedstrijd; van jong tot oud en van amateur tot professional. Er zijn onder andere giftvouchers van Cameraland te winnen voor de top drie mooiste foto's. Daarnaast is er ook een publieksprijs.

Voorwaarden

Een selectie van de ingezonden beelden wordt komende zomer tentoongesteld in de Grote Kerk. Foto's kunnen tot en met 5 mei 2018 worden ingezonden. Kijk hier voor alle voorwaarden.

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco

afbeelding van PaquitaSix

Jammer voor jullie Belgische volgers... misschien volgende maal 2 kerken nemen ;) in in Nederland en eentje in België

afbeelding van bob jansen

Leuk een fotowedstrijd, alleen is deze foto niet van de grote Kerk maar dit is van de waagtoren in Alkmaar.

afbeelding van Mirror Image

De kerk staat helaas in de steigers!

afbeelding van peterheins

Die steigers , zijn de stellages voor het evenement"Klim naar de Hemel". Dan kan je dus een mooi fotomoment beleven vanuit het perspectief van de kerk.

afbeelding van peterheins

Tip , voor als je niet in de buurt van Alkmaar woont maar wel een keer afreist naar Alkmaar. Kijk dan wanneer het volgende evenement is. Men is nu bezig met de steigers te bouwen. Hoogtepunt: ‘Klim naar de hemel’
Een letterlijk hoogtepunt is het plan voor het vieringbalkon ‘Klim naar de hemel’. Van mei tot en met begin oktober kan iedereen het balkon beklimmen dat tegen de Grote Kerk aan gebouwd wordt. De kerk wil hiermee de bezoeker een nieuw perspectief bieden en laten zien ‘wat de kerk al 500 jaar ziet’.