Kom naar het Kamera Express outdoor event!

Redactie DIGIFO... 969 0
Zondag 15 april organiseert Kamera Express voor de tweede keer een outdoor event in de Dordtse Biesbosch. Tijdens dit evenement kun je vrijblijvend kennismaken met allerlei verrekijkers, spotting scopes, telelenzen en andere camera-apparatuur op een prachtige locatie: het Biesboschcentrum Dordrecht.

Er valt deze dag van alles te beleven. Maak bijvoorbeeld een wandeling of rondvaart en ontdek alles wat de Biesbosch te bieden heeft. Ook kun je genieten van spectaculaire aanbiedingen en kortingsacties. Het evenement is gratis toegankelijk en iedereen is welkom!

Vraag advies aan één van de productspecialisten

Het Kamera Express outdoor event is groots opgezet. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Ricoh/Pentax, Swarovski, Steiner, Tamron, Bushnell, Buteo, Vanguard, Zeiss en nog veel meer merken zijn van de partij. (Alle deelnemende merken zijn te vinden op de website). Bovendien zijn er de hele dag diverse merkambassadeurs en productspecialisten aanwezig. Zij kunnen je alles vertellen op het gebied van verrekijkers, telelenzen en alle andere fotoapparatuur. Heb je vragen? Aarzel niet en stel ze! De productspecialisten staan de hele dag klaar om ze te beantwoorden.

Doe mee met één van de activiteiten

Gedurende de hele dag worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een boottochtje door de Biesbosch. Er zijn verschillende boottochten beschikbaar. Zo kun je een tochtje maken op de Sterling. Deze zal op verschillende tijdstippen afvaren en wordt begeleid door Nikon ambassadeur en natuurfotograaf Lars Soerink of Canon natuurfotograaf Steven Ruiter. Wil je in alle rust ontspannen uitkijken over de rustgevende natuur? Dan kun je kiezen voor één van de 8-persoons fluisterboten. Tijdens de boottochten leer je meer over het gebied, fotograferen in de natuur en krijg je allerlei praktische tips.

Liever een wandeltocht maken? Ook dat is mogelijk! Loop mee met één van de deskundige gidsen langs het Griendmuseumpad (5 kilometer) of maak een wandeltocht door de Hel- en Zuilespolder (2-3 kilometer). Heb je altijd al een Sony RX10 camera uit willen proberen? Ga dan mee met Sony ambassadeur Gustav Kiburg. Hij begeleidt een wandeltocht waarbij je de Sony RX10 mark III of mark IV vrijblijvend kan uitproberen. Natuurlijk is er tijdens alle wandeltochten voldoende tijd om mooie foto’s te maken.

Ik kom ook!

Tijdens Kamera Express outdoor is iedereen welkom. Tijdens deze dag leer je niet alleen meer over verrekijkers, telelenzen en andere fotoapparatuur, maar ga je tevens in de praktijk aan de slag en verzamel je allerlei handige tips. Kortom: een leuk en leerzaam evenement dat je niet wilt missen! Daarom hier de belangrijkste details op een rijtje:

  • Datum: zondag 15 april
  • Tijdstip: van 10:00 tot 16:00 uur
  • Locatie: Biesboschcentrum Dordrecht, Baanhoekweg 53, 3313 LP Dordrecht
afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie