Handboek Macrofotografie

Jezelf en je publiek blijven verrassen? Stap in de wereld van macrofotografie

Redactie DIGIFO... 1145 0
In deze tijd waar elke dag miljoenen foto’s gemaakt worden, is het niet eenvoudig jezelf als fotograaf te onderscheiden. Ieder denkbaar onderwerp is vanuit elk standpunt al vele malen vastgelegd.


Ben jij een enthousiast fotograaf en wil je jouw publiek – en jezelf – toch blijven verrassen met bijzondere foto’s, stap dan eens in de wereld van macrofotografie. Daarmee breng je een wereld in beeld die voor veel mensen onzichtbaar is. Dat trekt de aandacht. 

Het welslagen van macro- en close-upfoto’s is net als andere disciplines in de fotografie afhankelijk van vier hoofdfactoren: gereedschap, kennis, vaardigheid en creativiteit/inspiratie. Deze vier aspecten vormen de basis van het Handboek Macrofotografie en komen uitgebreid aan bod. 

Welke lens heb je nodig? Wat is scherptediepte? Wat zijn de belangrijkste instellingen? Hoe kader ik een aantrekkelijk beeld? Ter afsluiting wordt de theorie aangevuld met drie prachtige portfolio’s van Huub de Waard (microfotografie), Johan van de Watering (compositie en natuurlijk licht) en Leon Baas (sprookjesachtige beelden).

Direct bestellen

Nieuwsgierig? Neem hier vast een kijkje in dit boek. Via deze link kun je het boek ook direct bestellen. 
 

Prijs: € 34,99
Auteurs: Pieter Dhaeze
ISBN: 9789059409385
Verkrijgbaar in de boekhandel en cameraspeciaalzaak
 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie