Introductie DIGIFOTO Pro Ambassadeur: Ivo Mostert

Christel de Wolff 2900 0
Begin dit jaar startten wij de samenwerking met DIGIFOTO Pro Ambassadeurs. We zijn trots om in de loop van dit jaar nog een aantal interessante namen toe te voegen, met ideze keer: Ivo Mostert.

DIGIFOTO Pro Ambassadeurs houden zich bezig met het overdragen van kennis, het testen van apparatuur en het geven van workshops uit naam van het DIGIFOTO Pro Ambassadeurs programma. Een titel welke zij met passie uitdragen. Eerder verwelkomden we al documentair fotograaf Kevin Vervoort, storytelling fotograaf Léon Wodtke en natuurfotograaf Karin de Bruin. Daarnaast zijn we altijd op zoek naar interessante fotografen - van jonge talenten tot gevestigde professionals. Door ambassadeurs te kiezen in verschillende genres en disciplines, kunnen we een zo breed en compleet mogelijk beeld geven van fotografie als medium. De toevoeging van hondenfotograaf Yong Lei van Barlingen en landschapsfotograaf Ivo Mostert, betekent dan ook meer mogelijkheden voor het uitdiepen van deze populaire tak van fotografie. 

Door een mix van gevestigde en opkomende fotografen aan het woord te laten, wordt DIGIFOTO Pro nog meer hét platform waarop voor iedere fotografie liefhebber iets te beleven is. Onze ambassadeurs zijn er niet alleen om problemen op te lossen en de startende en iets gevorderde fotograaf van advies te zien. Ook de professionele fotograaf kan zich laten inspireren door de bijzondere werkwijze en de bijbehorende resultaten van onze DIGIFOTO Pro Ambassadeurs.

Over Ivo Mostert

Landschapsfotografie

Landschapsfotograaf Ivo Mostert reist graag om meer van de wereld te zien, nieuwe plekken te ontdekken en deze indrukken te combineren met zijn passie voor fotografie. Een paar jaar geleden begon hij ook met fotografie in eigen land en raakte hij steeds actiever op diverse fotografie platforms. Ivo houdt zich voornamelijk bezig met het fotograferen van natuur- en stedelijk landschap. Hij vertelt: ‘Landschapsfotografie is voor mij een combinatie van emotie en licht. Het spelen met licht en lijnen blijft hem boeien en inspireren. Dat juiste moment op de juiste plek, zoek ik zowel tijdens zonsopkomst als -ondergang. Het zorgt ervoor dat ik mijn eigen realiteit kan creëren en mijn eigen verhaal kan vertellen. Tijdens deze momenten kom ik helemaal tot rust en geniet ik van de omgeving.’ Deze stilte en rust zijn belangrijke kenmerken die we ook terugzien in Ivo’s foto’s.

Volg Ivo op Instagram. @ivo.mostert

Meer weten over onze DIGIFOTO Pro Ambassadeurs? Klik hier om al het nieuws en de updates te volgen. 

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel