In een 'From Holland With Love' Mini naar het Nederlands Fotomuseum

Redactie DIGIFO... 982 0
Tijdens de Museumnacht biedt het Nederlands Fotomuseum in samenwerking met MINI een inspirerende rit naar de meest fotogenieke plek aan de Maas. Op zaterdag 9 maart vanaf 20.00 tot 0.00 uur is het voor Museumnachtbezoekers mogelijk om gratis gebruik te maken van deze exclusieve Nederlands Fotomuseum shuttledienst.

Persbericht:

Zeven From Holland With Love MINI’s staan voor u klaar bij het Maritiem Museum (Blaak) en het Museum Boijmans Van Beuningen (Museumpark). Tijdens de rit naar het Nederlands Fotomuseum vertelt de chauffeur u meer over de tentoonstelling From Holland With Love en de Nederlandse fotografie. De shuttledienst naar het Nederlands Fotomuseum is mogelijk gemaakt door MINI Nederland.

Mini Shuttle

Informatie over de tentoonstelling

From Holland With Love is opgebouwd rond de foto’s van Ed van der Elsken (1925 – 1990) en omvat een selectie van foto’s, video-installaties en films die aspecten van zijn oeuvre op een hedendaagse manier weerspiegelen. Liefde, vriendschap, intimiteit, romantiek, erotiek en lust prikkelen de beschouwer op een zeer persoonlijke of soms humoristische wijze. Het werk van Van der Elsken is het startpunt voor een hedendaagse selectie van de Nederlandse beeldmakers Koos Breukel, Heddy Honigmann, Paul Kooiker, A.P Komen & Karen Murphy, Bertien van Manen, Julika Rudelius, Martine Stig, Andrea Stultiens en Useful Photography.

Nederlands Fotomuseum
Wilhelminakade 332
3072 AR Rotterdam

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 10 tot 17 uur
Zaterdag en zondag  11 tot 17 uur

www.nederlandsfotomuseum.nl

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie