Grappige bekentenissen van fotografen

Hilarische bekentenissen fotografen

Eefke Burg 1414 0
Als fotografen hebben we allemaal een paar grappige, rare en ronduit ongemakkelijke situaties gehad. Fotograaf Jessica Kobeissi kreeg van haar volgers te horen over enkele van deze situaties en in haar video deelt ze enkele van hun grappigste en vreemdste bekentenissen. Komen deze situaties je bekend voor?

Herkenbare grappige bekentenissen

Persoonlijk herken ik mezelf wel in een aantal van de bekentenissen. Een model die een Instagram-filter gooit over een foto waar je uren over hebt gedaan om deze na te bewerken. En wie heeft het niet meegemaakt dat je daadwerkelijk voor alles van een fotoshoot voorbereid was, maar dat je zoiets stoms als je geheugenkaarten was vergeten? Persoonlijk heb ik zoiets meegemaakt op het allerslechtste moment: bij de eerste opdracht voor een klant. Gelukkig was er een MediaMarkt vlakbij en kon ik nog snel wat geheugenkaarten aanschaffen. Stel je voor dat je dit overkomt als je op het platteland aan het shooten bent? Daar wil je niet over nadenken.

 

 

Lees ook: Praktijkles sensuele boudoir fotografie 26 mei op Fotofair

Ook is er een grappig voorbeeld van een fotograaf die een familieshoot moest vastleggen, maar dat deed op 12.800 ISO. Overdag…

Hilarische bekentenissen van fotografen

Sommige voorbeelden die ze geeft zijn hilarisch, zoals het voorbeeld van een fotograaf die door een eekhoorn werd achtervolgd terwijl hij er een foto van probeerde te maken. Of een fotograaf die ging kamperen om astrofoto’s te maken: maar daarbij in slaap viel. In dat soort stomme situaties bevind je je soms, waar je naderhand gelukkig nog om kan lachen.

Zorg ervoor dat je de video bekijkt voor meer hilarische, vreemde en soms zelfs vervelende bekentenissen. Laat je het ons weten als één van de bekentenissen van de fotografen je bekend voorkomen? Zijn er nog bekentenissen die jij graag met ons wil delen?

Tags: fotografen bekentenissen, grappige bekentenissen van fotografen.

 

afbeelding van Eefke Burg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke