Koop je Hasselblad online

Hasselblad opent nu ook eigen online winkel

Renzo Gerritsen 404 0
Hasselblad heeft een grote stap gezet in een nieuwe richting van cameraverkoop met de lancering van een eigen online winkel.

Er werken 180 mensen bij het Zweedse Hasselblad. Hasselblad maakt het voor fotografen eenvoudiger om Hasselblad-uitrusting rechtstreeks van de fabrikant te kopen door de opening van een eigen online winkel. Voorheen was dit erg lastig en moest je naar officiele dealers om een Hasselblad te kunnen kopen en daar waren er niet veel van. De lancering komt slechts kort nadat Hasselblad de start van zijn eigen huurplan en eerste fysieke winkel aankondigde. Ter gelegenheid hiervan biedt Hasselblad 5% korting op de Hasselblad X1D-camera en XCD 45 mm en 90 mm lenzen. Bovendien ontvangt elke klant die een H6D-50c of H6D-100c camera koopt een H System Camera Hard Case tot 7 december 2017.

Hasselblad Store

De lancering van de Hasselblad Store is een van de grootste veranderingen. Ze willen de Hasselblad camera's niet alleen toegankelijker maken voor fotografen die ervaring willen opdoen met de Hasselblad-productreeks, maar ook om fans te inspireren met de mogelijkheden die je hebt.

Je kunt voor de winkel terecht op hun website

Lees ook: Hasselblad introduceert X1D Field Kit

afbeelding van Renzo Gerritsen

Renzo Gerritsen | Redacteur

Professioneel fotograaf en initiatiefnemer van Avondfotografie.nl

Bekijk alle artikelen van Renzo