Laat jij deze unieke kans voorbij gaan?

Hands-on met Hasselblad X1D in Patagonië

Christel de Wolff 895 0
Patagonië is the place to be voor een reis- en landschapsfotograaf. Daarom hebben Tiny Atlas, Outpost Patagonia en Hasselblad samengewerkt om je de tocht van je leven te bezorgen.
Patagonië is een gebied in Zuid-Amerika, gelegen ten zuiden van de rivier Colorado. Het gebied strekt zich uit over zowel Chili als Argentinië. Jij kunt er van 6 tot en met 13 maart doorheen reizen terwijl je overspoeld wordt met praktische tips op het gebied van fotograferen met een middenformaat (Hasselblad X1D)

Fotoreis naar Patagonië

Je zult verbluffend terrein verkennen dat voortdurend verandert. Wildlife fotografen kunnen oog in oog komen te staan met wilde dieren, maar ook liefhebbers van lange sluitertijden kunnen hun hart ophalen met het stromende water en astrofotografen hoeven zich ook niet te vervelen.

In een kleine groep van 8-12 reis je samen van de pampa's van Noord-Patagonië, langs torenhoge pieken naar azuurblauwe meren. Onderweg zul je niet alleen fotograferen, maar ook kennismaken met lokale gerechten al dan niet gecombineerd met Chileense wijnen. Je verblijft in kleine lodges en glampingtenten langs de route.

Professionele begeleiding

Fotografen Dan Tom en Chiara Zonca zullen de groep begeleiden en voorzien van tips en inspiratie. Het tweetal staat bekend om hun filmische landschapsfoto's en reisbeelden, onder andere gepubliceerd in het kwartaalmagazine Tiny Atlas.

Zelf aan de slag met Hasselblad X1D in Patagonië

Tijdens de reis mag je zelf aan de slag met de Hasselblad X1D, een spiegelloos digitaal middenformaat systeem. Zo combineer je inspiratie met de mogelijkheid om het systeem in je vingers te krijgen. Wil jij acht fantastische dagen doorbrengen in de ongerepte landschappen van Balmaceda, San Rafael, Parque Patagonia, en Jeinimeni? Hou dan 6 tot en met 13 maart vrij in je agenda en schrijf je hier in.

Voor de thuisblijvers

Ook thuisblijvers kunnen zich voortdurend laten inspireren door de landschappen van Patagonië. Kijk bijvoorbeeld eens op de instagram pages van Instagram @tinyatlasquarterly @dantom @shadowontherun @upscapetravel en laat jezelf verrassen door prachtige fotografie.

Meer lezen over middenformaatcamera's? Lees ook: De voordelen van een middenformaat

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel