Kortingen tot 50%

Grootse uitverkoop bij Eyes On Media

Redactie DIGIFO... 1696 0
Ben je op zoek naar professionele studioapparatuur maar word je altijd een beetje ontmoedigd door de hoge prijzen die daarbij komen kijken? Eyes On Media heeft nu een grootse uitverkoop waarbij ze hoogstaande producten aanbieden voor tot wel de helft van de prijs.

Eyes On Media is gestopt als verhuur- en verkooppunt voor alle fotoapparatuur behalve producten van Phase One en Mamiya Leaf en doet daarom honderden producten voor een zeer scherpe prijs de deur uit. Ben je dus nog op zoek naar een mooi flitssysteem, fotopapier, een goede achtergrondrol of leuke props om je foto’s dat beetje extra te geven, dan is dit een mooi moment om in te slaan.Eyes on Media

Eyes On Media

Eyes On Media is sinds jaar en dag een leverancier van fotografische producten en diensten voor professionals. Het bedrijf biedt jarenlang de mogelijkheid om zeer hoogwaardige producten te huren en te kopen en produceert afdrukken van topkwaliteit. Onlangs heeft het bedrijf besloten v.w.b. apparatuur zich alleen te concentreren op middenformaat camera’s van Phase One en zich verder met passie te positioneren als een toonaangevend full service fotolab en printbedrijf.

Kijk voor meer informatie op de website van Eyes On Media. Om rechtstreeks naar de grootse uitverkoop te gaan kun je op deze link klikken.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie