zondag 4 augustus

Gratis lezing David Fischer in Kunsthal

Christel de Wolff 431 0
Nog tot en met 15 september bezoek je in de Kunsthal te Rotterdam de expositie Street Dreams: How HipHop took over Fashion. Op zondag 4 augustus geeft oprichter van het online lifestyle platform Highsnobiety, Davis Fischer een 'Talk' in de tentoonstelling.

In 14 jaar tijd is Highsnobiety uitgegroeid van een persoonlijk project tot een volwaardig merk, met meer dan 150 full time werknemers over de hele wereld. In samenwerking met het HipHopHuis en de Kunsthal cureert het creatieve team van Highsnobiety een ruimte in de tentoonstelling Street Dreams.

Samplen en remixen

Wanneer is iets sampling en ontstaat er iets nieuws en wanneer is het kopiëren? Samplen en remixen staan centraal in de hiphopcultuur. Highsnobiety verkent in hun presentatie het fenomeen van de remix cultuur, de filosofie die uitgaat van het opnieuw rangschikken van bestaande content en deze vormgeven tot iets nieuws.

Talk David Fischer in Kunsthal

In zijn talk in de Kunsthal te Rotterdam gaat David Fischer nader in op de remix cultuur en blikt terug op de mensen die met hun persoonlijkheid, kennis van de straatcultuur en hun werkwijze de huidige cultuur hebben vormgegeven.

Gratis toegankelijk i.c.m. toegangsticket Kunsthal

De Talk op zondag 4 augustus is gratis, op vertoon van een Kunsthal toegangsbewijs. Ook moet je je van te voren aanmelden omdat er een beperkt aantal plekken beschikbaar is.  Museumkaart en Rotterdampas zijn geldig als toegangsbewijs. Meld je meteen aan voor de Talk van David Fischer in de Kunsthal via deze link.

Bekijk de instagram van Highsnobiety
Meer over de expositie Street Dreams in de Kunsthal vind je hier.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel