Geef verbeelding de ruimte

Ga op reis met Nordic Vision Fotoreizen

Redactie DIGIFOTO Pro 1607
Fotografie is een magische techniek waarmee je je eigen verhaal kunt vertellen. Het verhaal van een moment in de tijd. Met onze fotoreizen helpen we je op adembenemende en uitdagende bestemmingen graag in je ontwikkeling als fotograaf.

Fotoreis Yellow Mountains (China)

Tijdens deze tweeweekse fotoreis voert fotograaf en gepassioneerd China liefhebber Charles Borsboom je onder andere mee naar de prachtige Yellow Mountains. Daar krijg je de kans de unieke en betoverende 'Sea of Clouds' te fotograferen. Ook neemt Charles je mee naar het bijzondere mud-flat gebied bij Xiapu. Een plek waar je jezelf als liefhebber van landschapsfotografie helemaal kunt verliezen.

Vertrek 08-11-2018

Terugkomst 22-11-18

Yellow Mountains

Fotoreis Herfst in Auvergne (Frankrijk)

Midden in het hart van Frankrijk ligt de Auvergne in het centrum van het Massif Central. Dit is een uniek gebied met een geheel eigen persoonlijkheid én natuurlijke schoonheid, zeker in de herfst. Het is een ongerept gebied bestaande uit bergen, vulkanen en rotsachtige kloven. Tijdens deze zevendaagse fotoreis neemt natuurfotograaf Kristel Schneider je onder andere mee naar prachtige valleien, vulkanen, bossen, meertjes en watervallen.

Vertrek 14-10-2018

Terugkomst 21-10-18

Herfst in Auvergne

Fotoreis Sächsische Schweiz (Duitsland)

Ga mee naar het rijk der giganten: bizarre rotsformaties, diepe kloven en indrukwekkende vergezichten. Het Nationaal Park Sächsische Schweiz in het oosten van Duitsland heeft het allemaal. Én, al die natuurpracht is nog maar door weinigen ontdekt. Hier kun je nog heerlijk rustig genieten van de woeste natuur én fotograferen. Laat je tijdens deze zes-daagse fotoreis meevoeren door natuurfotograaf Bob Luijks langs prachtige rotsformaties en geniet van de weidse vergezichten.

Vertrek 21-10-2018

Terugkomst 27-10-18

​​Sächsische Schweiz

Masterclass Noord-Finland & Noord-Noorwegen

Geef je verbeelding de ruimte tijdens deze masterclass onder leiding van documentair fotograaf Jeroen Toirkens. Gedurende deze negen-daagse herfsttrip naar Fins- en Noors Lapland en twee workshopdagen in Nederland leer je een persoonlijk beeldverhaal te maken. Toe aan een nieuwe stap in de fotografie? Dan is dit je kans. Het maken van die ene foto is ondergeschikt aan het verhaal dat die foto vertelt. Ga de uitdaging aan en leer hoe je het beste verhaal uit je foto's haalt.

Vertrek 10-10-2018

Terugkomst 18-10-18

MasterclassNoord-Finland & Noord-Noorwegen

Ga voor meer informatie naar www.nordicvision.nl.

Nordic Vision Fotoreizen

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie