Fotoreis Madagascar - Oog voor detail

Fotoreis Madagascar - Oog voor detail

Redactie DIGIFO... 1478 0
Als je van avontuurlijke reizen houdt, het liefst naar onbedorven plekken, én graag weer met bijzondere foto's thuiskomt, dan is onze 22-daagse fotografiereis naar Madagascar absoluut iets voor jou.

In een ontspannen tempo reizen we met een kleine groep (maximaal 10 personen) langs een aantal highlights van Madagascar. Voorop staat dat we de tijd nemen om te kijken, te genieten, te fotograferen en te ontdekken. Iedereen op zijn of haar eigen manier en niveau.

Fotogeniek eiland

Madagascar, of het rode eiland, is het op drie na grootste eiland ter wereld. Het land is bijzonder in zijn soort en zeer fotogeniek. We bezoeken onder andere de beroemde Baobab Allee en het unieke kust- en primaire regenwoud van Masoala. Er is veel flora en fauna die je nergens anders ter wereld zal vinden. Daarnaast zijn de mensen uitermate vriendelijk én laten ze zich maar al te graag fotograferen.


Persoonlijke stijl

Aan de hand van een aantal thema's zullen we elkaar inspireren om opnieuw te kijken, grenzen te verleggen en onszelf te ontwikkelen in onze persoonlijke stijl van fotograferen. Er is ruimte om werk te bespreken mocht daar behoefte aan zijn; het kan heel leerzaam zijn om te zien hoe iemand anders heeft gefotografeerd op eenzelfde plek.

Plezier

Nogmaals, het belangrijkste is de ongedwongen sfeer en het fotograferen met plezier. De reis naar Madagascar wordt begeleid door bevlogen fotografen die niets liever willen dan het beste uit elke mede-fotograaf halen.

Kijk voor meer informatie op www.moratravel.com of mail voor vragen of een prijsindicatie naar info@moratravel.com. De 22-daagse reis start op 9 oktober 2016 in Antananarivo, dat is de hoofdstad van Madagascar.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie