Fotograferen tijdens het IJsbeelden Festival Zwolle

Christel de Wolff 843 0
Nog tot en met 1 maart 2020 bezoek je in Zwolle het IJsbeelden Festival. Begeef je in een magische wereld van ijs- en sneeuwsculpturen: een gezellig winteruitje, maar vooral ook een unieke fotolocatie!
Dat dacht ook CameraNU.nl en organiseert samen met het IJsbeelden Festival Zwolle  diverse leerzame en leuke workshops tijdens het evenement. Deze workshops zijn zowel voor beginnende als gevorderde fotografen interessant. Ook als je niet eens beschikt over een goede camera, dan kun je namelijk zelfs met je telefoon aan de slag!

Bekijk hieronder de drie bijzondere workshops die CameraNU.nl aanbiedt tijdens het IJsbeelden Festival in Zwolle.

IJsbeelden fotograferen

Leg de meesterwerken van ijskunstenaars vast onder betoverende omstandigheden. Professioneel fotograaf Klaas-Jelmer Sixma leert je alle tips en tricks over mooie composities en de beste technieken.

De workshop IJsbeelden fotograferen wordt op meerdere data aangeboden en kost € 39,- Klik hier voor meer informatie en meld je meteen aan!

IJsportretten fotograferen

Duik in de kou van het IJsbeelden Festival om karakteristieke ijsportretten te maken. Ook tijdens deze workshop neemt professioneel fotograaf Klaas-Jelmer Sixma je mee en leert je alles over het werken met kunstlicht, de mooiste composities en de beste technieken.

De workshop IJsportretten fotograferen wordt op meerdere data aangeboden en kost € 85,- Klik hier voor meer informatie en meld je meteen aan!

Workshop smartphonefotografie

Wie zegt dat je met de duurste camera naar het IJsbeelden Festival in Zwolle moet komen? Klaas-Jelmer Sixma leert je in de workshop smartphonefotografie dat ook jij met je telefoon de meest bijzondere foto's kunt maken van de ijsbeelden. Ook vergaar je kennis over de tofste foto apps en de leukste filters.

De workshop smartphonefotografie wordt op meerdere data aangeboden en kost € 15,- Klik hier voor meer informatie en meld je meteen aan!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel