Fotografeer de lente met Kamera Express

Fotograferen in de lente

Jasper Bol 703 0
De lente is officieel begonnen. De dagen worden weer langer, het landschap krijgt kleur en dieren ontwaken uit hun winterslaap. Tijdens dit seizoen is er dus genoeg om te fotograferen. Daarom staat de maand april bij Kamera Express volledig in het teken van de lente.

Wil je fotograferen in de lente of aan de slag met macrofotografie? Neem dan eens een kijkje op de website van Kamera Express. Daar is allerlei handige informatie te vinden. Denk aan tips, uitleg over focus stacking en musthaves

Ontvang een gratis cursus macrofotografie

Heb je altijd al meer willen leren over macrofotografie en wil je dit op een praktische manier doen? Volg dan de online videocursus macrofotografie. In deze basiscursus leer je aan de hand van vele praktijkvoorbeelden meer over deze vorm van fotografie. Er wordt onder andere aandacht besteed aan camera-apparatuur en accessoires die geschikt zijn voor macrofotografie en hoe je te werk gaat. Ook worden er handige tips gedeeld en wordt er dieper ingegaan op een belangrijke stap voor macrofotografie: nabewerking. De gehele maand april krijg je bij iedere aankoop vanaf 50 euro deze cursus macrofotografie helemaal gratis!

In de hoge kwaliteit video’s van de Kamera Express Academy worden theorie en praktijk samengebracht en vind je duidelijke voor- en na beelden. Zo weet je precies welke resultaten je kunt verwachten tijdens het fotograferen. De cursus bestaat uit verschillende afleveringen die je los kunt bekijken. Overal: zowel op je PC als op je smartphone of tablet.

Kom langs bij het Kamera Express outdoor event

Op zondag 15 april organiseert Kamera Express voor de tweede keer een outdoor evenement in het Biesboschcentrum Dordrecht. Tijdens deze dag kun je vrijblijvend verschillende verrekijkers, spotting scopes en fotoapparatuur uitproberen. De hele dag zijn er merkambassadeurs en productspecialisten aanwezig om alles op het gebied van kijkers en telelenzen te vertellen en al je vragen te beantwoorden. Ook kun je tijdens deze dag deelnemen aan diverse activiteiten. Maak bijvoorbeeld een leuke wandeling of rondvaart! Tevens geniet je tijdens deze dag van aanbiedingen en kortingsacties op verschillende producten. Kortom, een dag die u niet wilt missen!

Doe mee met de fotowedstrijd macrofotografie

Om het macroseizoen in te luiden organiseert Kamera Express in samenwerking met Canon een fotowedstrijd macrofotografie. Heb je zelf een mooie macrofoto gemaakt? Twijfel dan niet langer en stuur 'm in. Je maakt kans op een workshop met macrofotograaf Leon Baas. Zo til je je macrofotografie naar een nóg hoger niveau!

Kijk voor meer informatie op de website van Kamera Express

 

afbeelding van Jasper Bol

Jasper Bol | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jasper