Fotofestival aan de Maas; een voorproefje

Redactie DIGIFO... 887 0
Er zijn nog maar twee weken over om je fotoserie in te sturen voor Fotofestival aan de Maas en kans te maken op een plek in de expositie in het Nederlands Fotomuseum. We geven alvast een voorproefje van de inzendingen.

De tijd gaat snel, van de 13 weken om je fotoseries in te zenden voor de expositie in het Nederlands Fotomuseum zijn er nog maar 2 over! Ben je amateurfotograaf en maak je indrukwekkende fotoseries, stuur je werk dan snel in en misschien hang jij in mei in dit bekende museum. En zeg nu zelf; hoe vaak krijg je zo'n kans?

De organisatie heeft al veel mooie series voorbij zien komen en geeft op Instagram (#fotofestivalaandemaas) een voorproefje van de inzendingen. Een keus overigens door de festivalorganisatie; de curator kiest misschien iets anders voor het museum. 

Foto: Marius Jan Hennevanger

Foto: Rob van Woerkom

Foto: Tineke Jansen

Foto: Yvonne Somford

Foto: Bob Brunschot

Foto: Marion Hofman

Fotofestival aan de Maas

Van 10 tot en met 13 mei 2018 vind in Rotterdam de zesde editie van het Fotofestival aan de Maas plaats. Dit fotofestival richt zich specifiek op vrijetijdsfotografen en daagt elke fanatieke vrijetijdsfotograaf uit om hun beste seriematig fotografisch werk in te zenden. De beste werken zullen getoond worden tijden het festival in een grote expositie in het Nederlands Fotomuseum. Kijk voor meer informatie op de website van Fotofestival aan de Maas

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie