Fotofair verplaatst naar september

Christel de Wolff 845 0
In een statement op sociale media laat de organisatie van Fotofair weten dat zij het evenement niet afgelasten, maar zullen verplaatsen naar een nieuwe datum: 26 en 27 september.

Op de Facebookpagina van Fotofair valt te lezen: 

Beste bezoekers

In deze ongekende en zeer onzekere tijden waarin we allemaal onze weg moeten vinden, wil ik me graag met onze organisatie rechtstreeks tot u richten. Wij weten dat wereldwijd iedereen de impact van COVID-19 voelt, bij uw thuis en in uw directe omgeving en in onze werkomgeving en in de manier waarop we met elkaar kunnen omgaan.

Wij van de Fotofair hebben niet stil gezeten afgelopen weken en hebben samen met onze partners, standhouders en deelnemers een nieuwe datum uitgekozen. Wij annuleren niet en slaan ook geen jaar over!
Daarom verplaatsen wij de Fotofair 2020 naar een realistische datum, 26 en 27 september 2020.

Zoals het er nu naar uit ziet zijn wij het enige foto-evenement in 2020.

Op dit moment is de ticketshop gesloten. Zo kunnen wij achter de schermen alles aanpassen waarna de ticketshop weer opengaat per 1 juni 2020.

Heeft u al tickets dan wel workshops/masterclasses gekocht en/of geboekt? Dit is geen probleem, deze zijn en blijven gewoon geldig.
Had u bijvoorbeeld voor zaterdag 13 juni geboekt dan is uw ticket gewoon geldig op zaterdag 26 september, hetzelfde geld voor zondag 14 juni die verplaatst zijn naar zondag 27 september (Dit geld natuurlijk voor alle workshops en masterclasses).

Wij van de Fotofair organisatie doen er alles aan om u te helpen.
Gezamenlijk met onze partners, standhouders en deelnemers gaan we er een mooi foto-evenement van maken in het najaar van 2020.

Wij wensen u en uw naasten een hele goede gezondheid en tot 26 en/of 27 september 2020!

Henk & Jeannet Albronda.

Over Fotofair

Fotofair stond aanvankelijk gepland voor 13 en 14 juni van dit jaar, maar door de aanhoudende berichtgevingen rondom het COVID-19-virus en de maatregelen om de verspreiding ervan tegen te gaan, heeft men moeten besluiten het evenement te verplaatsen. DIGIFOTO Pro en digifoto Starter blijven gewoon mediapartner van het grootste en leukste fotografie-evenement van de Benelux en houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen.

Info: Fotofair.nl

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel