Fotofair - 30 en 31 mei 2015

Fotofair - 30 en 31 mei 2015

Redactie DIGIFO... 5225 0
Op zaterdag en zondag 30 en 31 mei 2015 vind in het Event Center Beekse Bergen de Fotofair plaats. Met inspirerende fotografiemomenten, workshops, lezingen en een beurs met meer dan veertig standhouders waar je de nieuwste fotoapparatuur vindt en kunt profiteren van knallende aanbiedingen. Neem je camera mee, zodat je geen fotomoment mist!

Advertorial

De Fotofair wordt georganiseerd op een unieke locatie, in het Event Center Beekse Bergen, tussen Speelland en het Safaripark in. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur en er is genoeg te doen om een onvergetelijke dag in te richten voor het hele gezin.

Thomas Morel
Foto © Thomas Morel - Op de fotofair geeft Thomas Morel, ambassadeur voor Hasselblad en Broncolor, een lezing over zijn werk en een workshop waarin hij uitlegt hoe je zelf zulke foto's kunt maken.

Lezingen en workshops

Tijdens de Fotofair kun je deelnemen aan lezingen en workshops van gerenommeerde fotografen. De lezingen bieden plaats aan maximaal tweehonderd personen, duren 45 minuten en kosten 2,50 euro om bij te wonen. Workshops duren een uur en bieden plaats aan twaalf tot twintig deelnemers. Deelname kost vijf euro. Op de website vind je alle informatie over de lezingen en workshops. Een greep uit de deelnemende fotografen:

  • Bas Meelker - Landschapsfotografie
  • Charles Bosboom - Reisfotografie
  • Han Bouwmeester - Vogelfotografie
  • Jan Vermeer - Natuurfotografie
  • Léon Baas - Macrofotografie
  • Loulou Beavers - Creatieve fotografie
  • Michiel Buijse - HDRfotografie
  • Thomas morel - High-speed-fotografie

Foto: Bas Meelker
Foto © Bas Meelker

Standhouders

Op de Fotofair zijn meer dan veertig standhouders aanwezig. Bekende merken en importeurs van camera's en accessoires tonen hun nieuwste apparatuur en bij de stands van camerawinkels kun je profiteren van speciale aanbiedingen.

Fotofair - Standhouders

Expositie winnaars Fotowedstrijd 2014

Tijdens de Fotofair zijn er prachtige foto's te bezichtigen. Zo is er een expositie met de winnaars van de Fotowedstrijd 2014. Ook worden de winnaars van het Wereldkampioenschap Onderwaterfotografie hier voor het eerst getoond. De foto's zijn afgedrukt door Xpozer op een formaat van 150x100cm.

Tickets en informatie

Een dagkaart kost in de voorverkoop 10 euro. Dat is inclusief toegang van de fotobeurs, demonstraties en de lezingen van Adobe. Daarnaast zijn er diverse extra tickets te koop voor lezingen, workshops, het safaripark en activiteiten zoals 4x4 rijden, kruisboog- of luchtbuksschieten.

Data: 30 en 31 mei 2015
Openingstijden: 09.00 tot 18.00 uur
Locatie: Event Center Beekse Bergen
Parkeren: 3000 plaatsen voor de deur: €2,50 voor de hele dag
Toegang: Dagkaart in voorverkoop: €10,-

Ga voor meer informatie en tickets naar: www.fotofair.nl

V.I.P. - Very Important Photographer

Kies je voor het VIP-ticket, dan krijg je twee dagen lang toegang tot de Fotofair, inclusief parkeren, vier lezingen, twee workshops en een privésafari in Beekse Bergen in een open jeep. Daarnaast krijg je een dag toegang tot Safariland, een luxe lunch (1 dag), de gehele dag koffi e en thee en tot slot een prachtige reiskoffer gevuld met vele extra's, ter waarde van 149 euro. Er zijn slechts 20 VIP-kaarten per dag beschikbaar! Prijs: €198,-

Fotofair - Michiel Buijse
Foto © Michiel Buijse

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie