Fotoacademie open dag 18 maart

Lars Kruijdenberg 413 0
De Fotoacademie is de meest ambitieuze particuliere academie voor fotografie en video in Nederland. De Fotoacademie vaart een eigen koers en past het les schema aan naar eigen inzicht en ervaringen zodat het aansluit op de ontwikkelingen op de markt.

Fotoacademie houdt  open huis in het voorjaar van 2020. Op 18 maart ben je van harte welkom om te zien hoe de Fotoacademie in elkaar zit en kun je studenten aan de academie vragen stellen.

Tijdens deze open dag zijn is er een uitgebreid programma en kun je diverse dingen beleven:

Algemene presentatie

De algemene presentatie wordt gegeven door artistiek manager Ruud de Jong, hij zal alle praktische informatie doornemen, onder andere over de verschillende studievarianten, lesmethodes, studietempo en de eisen die zij stellen aan de docenten, mentoren maar ook aan de studenten.  De presentatie geeft je een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie zijn en waar de school voor staat. De presentatie duurt 45 minuten en wordt gegeven om 19:15 en om 20:15 uur.

Je portofolio laten beoordelen

Je kunt je eigen foto’s laten beoordelen door de ervaren docenten Venus Veldhoen, Ad van Son, Joost van Vleuten en mentor en alumnus Paul Vos. Deze docenten vertellen je graag over het maken van series, kaders en techniek. Neem je foto’s mee op je telefoon, tablet of geprint. De docenten geven je altijd persoonlijk advies en  tips.

Een portret laten maken

Je kan tijdens de open dag een portret laten maken. Dit portret wordt gemaakt door de eerste en tweedejaars studenten   Boris Cremers en  Karen Staal. Natuurlijk kan je ook meteen al je vragen stellen aan deze studenten.

Een live fotoshoot bekijken

Heb je altijd al een keer een fotoshoot willen bijwonen? Dat kan bij deze open dag. De fotoshoot wordt  geregisseerd en gefotografeerd door de tweedejaars student Desmond Koppen. Bij deze fotoshoot krijg je meteen een beeld van hoe jij aan de slag zou kunnen gaan als je kiest voor een opleiding aan de Fotoacademie.

De open dag is op 18 maart 2020 en begint om 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur.  Je komt meer te weten over kwaliteitsopleidingen op hbo-niveau. Ben je geïnteresseerd in deze open dag? Klik dan hier voor meer informatie en om je in te schrijven.