Foto Konijnenberg en Canon pakken uit

Foto Konijnenberg en Canon pakken uit

Redactie DIGIFO... 3018 0
Van 16 november tot en met 24 december maak je bij Foto Konijnenberg kans om in de prijzen te vallen. Dagelijks wordt er een cadeau in de (web)winkel verstopt bij een van de Canon-producten. Via social media krijg je hints voorgeschoteld.

Advertorial

Foto Konijnenberg sluit het jaar spectaculair af met een prijzenpakket van maar liefst 10.000 euro, bestaande uit Canon-producten. Van 16 november t/m 24 november wordt er elke dag een cadeau verstopt bij een van de Canon-producten in de (web)winkel.

Foto Konijnenberg

Vind je dit cadeau, dan maak je kans op het product waarbij het cadeau die dag is verstopt. Zo kun je onder andere een Canon EOS 70D of een Canon Legria videocamera in de wacht slepen!

Bij het zoeken naar de cadeaus in de (web)winkel krijg je hulp via de social media-kanalen van Foto Konijnenberg. Daar worden elke dag bruikbare hints en tips geplaatst, die het speuren makkelijker maken.

Heb je het cadeau gevonden, vul dan het formulier in op de actiewebsite van Foto Konijnenberg om kans te maken op het gevonden cadeau. Kijk voor meer informatie op:

www.fotokonijnenberg.nl/pakt-uit

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie