Eyefi komt met Mobi Pro 16GB

Eyefi introduceert Mobi Pro 16GB

Redactie DIGIFO... 1780 0
Eyefi komt met een voordelige 16GB-uitvoering van de Mobi Pro-geheugenkaart. Het class 10 sdhc-geheugenkaartje heeft welliswaar minder opslagruimte, maar biedt dezelfde draadloze functionaliteiten als zijn grotere broer.

De Eyefi Mobi en Mobi Pro-geheugenkaarten stellen je in staat om foto's en video's draadloos vanuit je camera naar je desktop, laptop, smartphone en tablet te sturen. Voor de serieuze fotograaf is de Mobi Pro de beste keuze: deze kaarten kunnen overweg met raw-bestanden en bieden de mogelijkheid om zelf te selecteren welke foto's worden gesynchroniseerd.

Eyefi Mobi Pro 16GB

Nu Eyefi met een kleinere -en dus goedkopere- uitvoering van de Mobi Pro-geheugenkaart komt, zijn de draadloze functionaliteiten voor een breder publiek beschikbaar. De Eyefi Mobi Pro 16GB heeft dezelfde functionaliteiten als de 32GB-versie.

Zo kun je gebruikmaken van 'selective transfer' om jpg- en raw-bestanden apart te synchroniseren. De jpg-bestanden stuur je bijvoorbeeld naar je smartphone en tablet, de grote raw-bestanden naar je desktop. Vervolgens kun je meteen aan de slag met bijvoorbeeld Adobe Lightroom.

Daarnaast heb je de mogelijkheid om de Eyefi Mobi Pro in te zetten als wifi-hotspot. Zo kun je, zelfs als er geen draadloos netwerk aanwezig is, je foto's van je camera halen.

Eyefi Cloud

Zoals bij de duurdere varianten ook het geval is, krijg je bij aanschaf van de 16 GB-kaart een jaar lang gratis toegang tot Eyefi Cloud. Handig, want zo heb je geen omkijken naar het maken van een back-up. Alles wordt automatisch gearchiveerd en gesynchroniseerd met je mobiele apparaten.

Op je tablet of smartphone krijg je een kleinere kopie van het grote fotobestand te zien, dat scheelt een hoop geheugenruimte op je mobiele apparaat. De volledige collectie wordt bewaard, zodat je altijd je foto's kunt bekijken, ook als je offline bent.

Prijs en beschikbaarheid

De Eyefi Mobi Pro 16GB is vanaf nu te koop bij Eyefi en bij geselecteerde retailers voor een adviesprijs van 61,99 euro. Een gratis jaarabonnement op Eyefi Cloud (t.w.v. 49,99 euro) is inbegrepen.

Meer informatie: nl.eyefi.com

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie