Exposuretime organiseert

Redactie 1237 0
Maximaal 20 deelnemers kunnen zaterdag 11 oktober meedoen aan de

Wedstrijd
De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 11 oktober in Leeuwarden en begint om 10u30. Met de wegwerpcamera kunnen 24 opnames gemaakt worden. In tweeënhalf uur worden de deelnemers geacht om bij twaalf thema’s elk twee foto’s te maken. Daarna worden de camera’s ingeleverd en de foto’s ontwikkeld en afgedrukt. Om 17u worden de foto’s geselecteerd, opgehangen en beoordeeld. De resultaten blijven tot het einde van de expositie (26 oktober) hangen in Pakhuis Hartelust.

Prijzen
De hoofdprijs is een ingelijste en opgeplakte foto (80x100 cm), de tweede prijs een foto geplakt op polystyreen (60x80 cm), de derde prijs een foto op canvas (50x60 cm).

Aanmelden
Deelnemers kunnen zich vóór 8 oktober aanmelden via info@exposuretime.nl. Deelname kost €7,50 (inclusief koffie/thee bij ontvangst, wegwerpcamera, ontwikkelen en afdrukken en een hapje en drankje na afloop). Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers.

Exposuretime
Exposuretime is de naam van de expositie van een groep pas afgestudeerde fotografen van de Fotoacademie Amsterdam. Deze kersverse professionals hebben hun examententoonstelling ter gelegenheid van Noorderlicht verhuisd naar Pakhuis Hartelust, Romkeslaan 11 in Leeuwarden. Elk weekeinde zijn er enkelen van hen aanwezig om tekst en uitleg te geven.

De groep organiseert bovendien de nodige activiteiten, zoals rondleidingen (op afspraak) en portfoliobesprekingen (zondag 28 september en zondag 26 oktober, 13-15 uur). Ook de ‘wegwerp’-fotowedstrijd is hier onderdeel van.

Zie ook: www.exposuretime.nl

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie