Endless Possibilities - 16 t/m 25 januari 2015

Redactie DIGIFO... 1273 0
Op 16 januari 2015 openen de derdejaars fotografiestudenten van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten, Den Haag in samenwerking met Ecole Cantonale d’Art de Lausanne, Zwitserland een fotografietentoonstelling rond het thema Endless Possibilities.

Drie maanden lang hebben negenendertig fotografiestudenten de reikwijdte en buigzaamheid van het begrip Endless Possibilities onderzocht. Een enkeltje naar Mars, een wereld van data en simulatie, een geautomatiseerde omgeving waarin we onze dromen kunnen najagen – we leven in een tijd waarin alles mogelijk lijkt.

Met de focus op het individu dat veelzijdiger is dan ooit, gaan we een toekomst tegemoet vol nieuwe dimensies en vormen op sociaal, politiek en technologisch vlak. Wat betekent deze eindeloosheid aan mogelijkheden eigenlijk? En hoe ziet deze er uit in het dagelijks leven?

Van 16 t/m 25 januari 2015 presenteren de studenten het resultaat in een tentoonstelling die naast fotografie ook film, interactieve media en lezingen zal omvatten. Je bent van harte welkom om het werk te komen bekijken en te bediscussiëren op de expositie te Raamweg 47, Den Haag.

Opening: 16 januari 2015, 17.00 uur
Looptijd: 16 t/m 25 januari 2015
Openingstijden Expositie: dagelijks 10:00 tot 19:00
Locatie: Raamweg 47, Den Haag
Website: www.endlesspossibilities.nl

Endless Possibilities

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie