DIGIFOTO Pro Fotowedstrijd: Portretten

En de winnaar is?

Redactie DIGIFO... 4108 2
Om een mooi portret te maken moet je van goede huize komen, want de concurrentie is moordend. Wij daagden onze lezers uit te laten zien wat ze als portretfotograaf in huis hebben. Dat leverde als altijd prachtige inzendingen op. Uit al deze inzendingen maakten wij een selectie. Deze selectie legden wij voor aan portretfotograaf en Fujifilm-ambassadeur Ferry Knijn. Hij bepaalde de winnaar.

Die winnaar koos Ferry niet zo maar. Hierbij ging hij zeer zorgvuldig te werk. Hij focuste op verschillende zaken: heb je als kijker voldoende connectie met de geportretteerde persoon, kloppen de compositie, de kleur en het licht, is de foto netjes nabewerkt?

Open en eerlijk

Op basis van deze en andere punten, bepaalde Ferry op open en eerlijke wijze het nummer één portret! Nu ben je natuurlijk ontzettend benieuwd wie de winnaar is. Bekijk het in de bijgevoegde en door Ferry gemaakte vlog.

Prijs

De winnaar wint een prachtig objectief van Sigma, de 18-200mm f/3.5-6.3 DC OS HSM Macro Contemporary t.w.v. €349,-. Dit objectief is beschikbaar voor camera’s van Canon, Nikon, Sony en Pentax en is speciaal gemaakt voor gebruik met een aps-csensor. Het grote bereik maakt dit objectief breed inzetbaar. Van macro tot tele en van vakantie tot portret: dit objectief kan het allemaal. Ondanks al deze kwaliteiten is de lens mooi compact en licht: hij weegt slechts iets meer dan 400 gram.

Lees ook: In gesprek met Fujifilm-ambassadeur Ferry Knijn

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie

afbeelding van c.mouthaan3_144149

WAUUUWW SUPER TROTS dat ik tweede ben geworden met mijn top model Summer de Snoo Digifoto super bedankt

afbeelding van Tim

Nogmaals gefeliciteerd - de prijs komt jouw kant op! :)