Eizo op de Fotofair: Probeer je toekomstige monitor uit

Eizo op de Fotofair: Probeer je toekomstige monitor uit

Jasper van Bladel 1117 0
Als fotograaf weet je dat zowel je camera als je objectief van doorslaggevend belang zijn om met een goede foto thuis te komen. Er is echter nog een belangrijke schakel in het proces: de monitor. Een goede monitor zorgt ervoor dat je beeld er overal goed én hetzelfde uitziet. Ben jij nu ook toe aan een goede monitor? Kom alles over dit interessante onderwerp te weten op de stand van Eizo tijdens de Fotofair.

Een goede monitor is voor een geslaagd beeld net zo belangrijk als het talent, de camera en het objectief van de fotograaf. Een goede monitor zorgt voor een juiste weergave van je beelden en zorgt er daarnaast voor dat je het beeld optimaal kunt bewerken. Ook belangrijk: een goede monitor en het juiste kleurmanagement maken dat je beelden er op elke andere monitor en op papier ook goed uitzien. 

Experts

Daarom is het van groot belang dat je weet hoe precies met je beelden om te gaan, want zelfs als je een goede Eizo-monitor hebt staan zijn er nog zaken die je goed onder controle moet houden. We kunnen ons goed voorstellen dat jullie een hoop vragen hebben over dit onderwerp. Daarom staan de experts van Eizo tijdens de Fotofair voor jullie klaar om al deze prangende en diepgaande vragen over monitoren, kleurmanagement, kalibratie en printen te beantwoorden. 

De 24 inch EIZO ColorEdge CS2420 heeft een adviesprijs van € 699,- inclusief BTW. Eizo biedt vijf jaar ophaal- en omruilgarantie.

Kenmerken

  • Adviesprijs: € 699,-
  • Diagonaal: 23,8-inch
  • Resolutie: 1920 x 1200 pixels
  • Paneel: wide-gamut
  • Backlight: led
  • Kijkhoek: 178 graden
  • Helderheid: 350 cd/m2
  • Contrastratio: 1000:1

Proberen

Daarnaast kun je natuurlijk ook een aantal Eizo-monitoren proberen op de stand van het Japanse merk. Zo merk je meteen het verschil tussen een Eizo-monitor en andere monitoren waarmee je ooit gewerkt hebt. De experts staan uiteraard klaar om je alles over het assortiment te vertellen en je te helpen bij het maken van een keuze. Mocht je overgaan tot aankoop van een Eizo-monitor, dan is het goed te weten dat er weer een mooie beursactie zal zijn in samenwerking met Kamera Express. 

De Fotofair & gratis tickets

Dit evenement is het grootste foto- en video-evenement in de Benelux en vindt plaats op 26 en 27 mei 2018 op het terrein van het Event Center van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. DIGIFOTO Pro en digifoto Starter zijn officieel mediapartner en zijn aanwezig met een stand, dus kom gezellig even langs! We hebben een tijdelijke abonnementen actie: Nu met 2 Fotofair tickets gratis (op = op). Interesse? Ga naar deze pagina en meld je aan!

Meer info: Eizo

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper