Betaalbaar instapmodel

EIZO ColorEdge CS2410: betaalbare instapmonitor voor de creatieve sector

Christel de Wolff 711 0
De ColorEdge CS2410 is een instapmodel in de serie grafische monitoren van EIZO. Een ideale 24-inch monitor voor wie zijn of haar bewerkingen in de sRGB-kleurruimte naar een hoger niveau wil tillen.

Dankzij de 16-bits Look-Up Table, DUE voor een homogene beeldweergave over het gehele beeldoppervlak en de mogelijkheid om snelle en eenvoudige hardware kalibratie toe te passen is de EIZO ColorEdge CS2410 een echte musthave voor de beginnende of al gevorderde fotograaf.

100% sRGB-kleurruimtedekking

Traditionele kantoormonitoren bieden niet de nauwekeurigheid en betrouwbaarheid die jij als fotograaf of ontwerper nodig hebt. Voor een natuurgetrouwe weergave van een foto is een grafische monitor vereist. Met een resolutie van 1920 x 1200 pixels en een beeldverhouding van 16:10 biedt de EIZO ColorEdge CS2410 precies wat je nodig hebt.

Kalibratie

De CS2410 wordt door EIZO in de fabriek gekalibreerd en is daardoor meteen klaar voor gebruik. Het is echter wel aan te bevelen om zelf het beeldscherm nog af te stellen op jouw wensen door middel van kalibratie.  Meer over kalibratie lees je hier: Beeldschermkalibratie is een must!

Prijs en beschikbaarheid ColorEdge CS2410

De ColorEdge CS2410 van EIZO is vanaf juli 2019 beschikbaar voor een adviesprijs van € 559,-.  Meer info via de website van EIZO

Lees ook: ColorEdge CG279X: 27”-High-End-monitor voor video-editing, prepress en beeldbewerking

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel