EISA Awards voor Leica Q en Tamron SP-30mm VC USD

Redactie DIGIFO... 1248 0
Transcontinenta, importeur van Leica en Tamron, maakt bekend dat de merken in de prijzen zijn gevallen bij de EISA Awards. De Leica Q is de beste Premium Compactcamera, de Tamron 15-30mm is de DSLR ZOOM van het jaar 2015-2016.

Persbericht

EISA Award voor Tamron SP 15-30 mm F2,8 Di VC USD
EUROPEAN DSLR ZOOM LENS 2015-2016

De Tamron SP 15-30 mm F2,8 Di VC USD is een revolutionair ontwerp, als eerste groothoekzoom die een hoge lichtsterkte van F2,8 koppelt aan optische beeldstabilisatie. Het zoombereik en de geringe vervorming maken dit objectief geschikt voor landschaps-, interieur- en architectuurfotografie, maar het kan ook worden ingezet bij straatfotografie en contextuele portretten. De optische prestaties zijn uitzonderlijk goed, met een prima contrastoverdracht en detailweergave. De autofocus en het beeldstabilisatiesysteem zijn allebei eveneens zeer effectief. De bouwkwaliteit is dik in orde, met een spatwaterdichte constructie. Een groot en zwaar objectief, maar met een prima prijs-kwaliteitverhouding.

Klik hier voor meer informatie over de Tamron SP 15-30mm VC USD.

Tamron SP 15-30mm Di VC USD EISA Award

EISA Award voor Leica Q
EUROPEAN PREMIUM COMPACT CAMERA 2015-2016

De Leica Q is een bijzonder indrukwekkende camera die state-of-the-art-technologie paart aan een traditioneel uiterlijk. Het 28 mm groothoekobjectief tekent ongelooflijk scherp en dankzij de snelle elektronische sluiter kun je zelfs in de volle zon met de grootste lensopening F1,7 werken. De full-framesensor met 24 megapixels levert een fantastische beeldkwaliteit, ook bij hoge ISO-waarden, en de traditionele instelwielen zorgen ervoor dat je de camera intuïtief kunt bedienen. De elektronische zoeker met 3,7 miljoen beeldpunten vormt een prima koppel met de soepele scherpstelring bij handmatige scherpstelling, terwijl het aanraakscherm ervoor zorgt dat je simpel automatisch kunt laten scherpstellen buiten het beeldcentrum. Al met al maakt dit de Q de beste digitale camera die Leica tot op heden heeft gemaakt.

Ervaar de Leica Q zelf bij een van de Leica dealers. Kijk voor adressen op: www.transcontinenta.nl/leicacameradealers.html

Leica Q EISA

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie