Weekopdracht 'Sportiviteit'

Doe mee met de nieuwe weekopdracht 'Sportiviteit'. Zend je foto in en win!

Christel de Wolff 772
Iedere week krijgen jullie van ons een nieuwe 'Weekopdracht' voorgeschoteld. Deze week zijn we op zoek naar de mooiste en creatiefste foto's waarin sportiviteit centraal staat. Beelden insturen kan tot en met aanstaande vrijdag.

Hier op de redactie van DIGIFOTO volgen we de ontwikkelingen in het WK voetbal op de voet. Wat is sport toch prachtig om te zien. Niet alleen het voetbal zelf, maar ook de supporters die meeleven met hun cluppie in voor- en tegenspoed. Het sportevenement en de fanatieke gevoelens eromheen inspireerden ons bij het kiezen van de weekopdracht van deze week: Sportiviteit

Sportiviteit is een begrip dat overeenkomt met de ehtos van de sport. Het omvat het gedrag dat van een goed sportman of -vrouw wordt verwacht wanneer hij of zij de sport uitoefent. Maar het woord is ook toepasbaar op allerlei gelegenheden buiten de sport. Het tegenovergestelde van sportiviteit is natuurlijk onsportief gedrag, maar laten we het vooral netjes houden! 

Kortom we zijn benieuwd naar hoe jullie een begrip als sportiviteit zouden vangen in één beeld. Moge de mooiste, spannendste, meest verrassende en creatiefste foto winnen, succes!

weekopdracht sportiviteit, sportief gedrag wk voetbal

 

Wat moet je doen?

Zend je foto in via onze Lezersgallery en geef je foto de titel mee van de desbetreffende weekopdacht. Deze week is dat dus: Sportiviteit

De winnaar wordt in de volgende Inspiratie-Nieuwsbrief bekendgemaakt. Veel succes!

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel