Weekopdracht 'Modelfotografie'

Doe mee met de nieuwe weekopdracht 'Modelfotografie'

Christel de Wolff 1078 0
Iedere week krijgen jullie van ons een nieuwe 'weekopdracht' voorgeschoteld. Deze week zijn we op zoek naar de mooiste en creatiefste modelfoto's. Beelden insturen kan tot en met aanstaande vrijdag.

Het leuke aan modelfotografie is dat je niet beperkt wordt door de ruimte of locatie. Neem je model mee naar buiten, richt je woonkamer in tot (tijdelijke) fotostudio of ga op zoek naar een mooie locatie. Kortom, we zijn benieuwd naar jullie interpretatie van deze weekopdracht. De mooiste, meest verrassende en spannendste foto wint. Veel succes! 

Let op: ​​​​​​Vergeet niet om je foto de titel 'Modelfotografie' te geven, anders doe je niet mee voor de prijzen! Veel succes.

 

Wat kan je winnen? 

Deze weekopdracht wordt mede mogelijk gemaakt door Uitgeverij Van Duuren Media. Dat betekent dat we een mooi en praktisch boek weg mogen geven. En in de stijl van de weekopdracht is dat deze week het Handboek Modelfotografie van Frank Doorhof. In het Handboek Modelfotografie vind je allerlei tips met betrekking tot modelfotografie die je veel tijd én geld kunnen besparen. 

Lees ook:  Uit het Handboek Modelfotografie: achtergrond egaal maken in Photoshop

Wat moet je doen?

Zend je foto in via onze Lezersgallery en geef je foto de titel mee van de desbetreffende weekopdacht. Deze week is dat dus: Modelfotografie

De winnaar wordt in de volgende Inspiratie-Nieuwsbrief bekendgemaakt. Veel succes!

afbeelding van Christel de Wolff

Christelde Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanChristel