Direct Blurb-boeken maken via foto-app op nieuwe Samsung GALAXY S 4

Redactie DIGIFO... 1573 0
Blurb, het creatieve uitgeefplatform, kondigt een wereldwijde samenwerking aan met Samsung Electronics voor het direct maken en afdrukken van boeken en magazines vanaf de Samsung GALAXY S 4, Samsungs nieuwe smartphone.

Persbericht:

Gebruikers van de Samsung GALAXY S 4 kunnen met de foto-app Story Album eenvoudig en snel een professioneel fotoboek of magazine maken van foto’s op hun smartphone.

Blurb Powered

'Mensen vinden het gemakkelijk en prettig om direct foto’s te maken met de mobiele telefoon, maar ze waarderen ook print omdat het mooi en blijvend is', zegt Eileen Gittins, oprichter en CEO van Blurb. 'Nu onze samenleving steeds digitaler wordt, stellen we tastbare producten heel erg op prijs. Door de uitstekende beeldkwaliteit van de Samsung GALAXY S 4 te combineren met het eenvoudige productieproces van Blurb-boeken en -magazines, krijgt iedereen het beste van digitaal en analoog.'

Tot nu toe was er geen eenvoudige en handige manier om direct vanaf de smartphone een fotoboek of magazine samen te stellen, te ontwerpen en te bestellen. Samsung en Blurb vangen samen dit probleem op via het standaard geïnstalleerde Story Album en door de automatisch gegenereerde lay-outs direct om te zetten in printwaardige publicaties.

'De Samsung GALAXY S 4 is uitgerust met een uitstekende camera en geavanceerde functies om de fotografie te optimaliseren', zegt Chan-Woo Park, Vice President of Product Strategy Team bij Samsung. 'We verwachten dat onze klanten hun mooie foto’s in eveneens mooie boeken en magazines willen vormgeven. Onze samenwerking met Blurb zal onze klanten een uitstekende ervaring bieden.' 

Blurb werkt samen met zes drukkerijen verdeeld over drie continenten, heeft websites in ‘s werelds meest gebruikte talen, ondersteunt de meeste valuta en beschikt over de nodige expertise voor internationaal transport en logistiek om de enorme capaciteit van Samsung te ondersteunen. Blurb is een wereldwijd bedrijf dat tot op heden 6,5 miljoen boeken zond naar 70 landen. De helft van de omzet komt momenteel van markten buiten de Verenigde Staten.

Meer informatie is te vinden op nl.blurb.com/samsung.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie