Digitale direct-klaar Polaroid camera

Mark Moed 3559
De Polaroid is een platte instantcamera die met behulp van digitale techniek meteen na de opname een fotoafdruk levert. De camera heeft een minimalistisch ontwerp en een compact zakformaat. De foto's met een formaat van 2x3 inch (5,1x7,6 cm) worden zonder gebruik van chemicaliën via Polaroid's unieke Zink-technologie afgedrukt.

De Polaroid Snap is een digitale camera met 10 miljoen pixels en een geïntegreerde printer. Foto's worden afgedrukt met de ZINK Zero Ink Printing Technology. De Snap heeft ook een kaartslot voor een micro-SD-geheugenkaartje zodat je foto's op kunt slaan en (via USB-kabel of kaartlezer) naar een computer over kunt brengen.

Effecten

Meteen na het indrukken van de ontspanknop wordt de foto opgeslagen en kun je hem afdrukken. Er zijn diverse effecten, zoals zwart-wit, sepia, Polaroid-rand en photo booth. In de laatstgenoemde modus worden er 4 verschillende foto's met een interval van 4 seconden gemaakt en op 1 foto afgedrukt. Tijdens het printen kun je al weer een volgende foto maken.

Zero inkt

De foto wordt in minder dan 60 seconden op ZERO-papier afgedrukt. Zink (Zero Ink Printing Technology) maakt gebruik van warmte om de in het papier aanwezige magenta, cyaan en geel kleurkristallen te activeren. De resulterende afdrukken zijn bestand tegen vuil en vingerafdrukken. De afdrukken zijn zelfklevend zodat je ze meteen in of op kunt plakken.

Minimalistisch

De Polaroid Snap is ontworpen door het gerenommeerde ontwerpbureau Ammunition dat ook werkt voor bekende bedrijven als Adobe en Beats by Dre. De Snap wordt gekenmerkt door een minimalistisch ontwerp dat refereert aan andere producten van Polaroid, zoals de Polaroid Cube actincamera's.

Verkoopprijs

De Polaroid Snap is leverbaar in zwart, wit, rood en blauw, hij wordt inclusief 20 afdrukken geleverd voor een adviesprijs van € 149,99.

afbeelding van Mark Moed

Mark Moed | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Mark