DIGIFOTO Pro 5.2021 nu verkrijgbaar - ook online!

Christel de Wolff 795 0
DIGIFOTO Pro 5.2021 is nu verkrijgbaar in boekhandels in de Benelux en natuurlijk via onze eigen webshop. Je kunt het magazine ook online lezen, altijd en overal. Wel zo makkelijk!

DIGIFOTO Pro 5.2021 is nu verkrijgbaar

Bestel in de webshop.

Onze trouwe abonnees ontvangen het magazine op de mat. Wil jij niet vast zitten aan een papieren editie? In onze webshop kun je deze editie alvast digitaal lezen. Voor € 4,95 heb je altijd en overal toegang tot deze editie. 

Ontvang je DIGIFOTO Pro Magazine voortaan liever thuis? Neem dan een abonnement.

Lees ook: Gemakkelijk DIGIFOTO Pro magazine (na)bestellen en digitaal lezen in gloednieuwe webshop!

DIGIFOTO Pro 5.2021

Met de vijfde editie van dit jaar, hopen we je van genoeg inspiratie te voorzien om de komende koude seizoenen mee door te komen. Zo lees je als eerste de nieuwste functies en updates in Adobe Photoshop - vers aangekondigd op de afgelopen Adobe MAX conferentie. 

De herfst heeft zich op dit moment vooral van de natte en grauwe kant laten zien, maar in het magazine is het nog steeds lente en zomer. We gaan in gesprek met Kyle van Bavel. Hij specialiseerde zich in een relatief korte tijd tot succesvol macrofotograaf, met duizenden volgers op zijn kleurrijke Instagrampagina. 

Natuurlijk willen we je ook juist inspireren om eropuit te gaan, weer of geen weer. In deze editie slaat DIGIFOTO Pro Ambassadeur Karin de Bruin, normaliter geen fan van regen, zien hoe je in IJsland toch van naar regenachtige dagen kunt gaan verlangen. Verderop in het magazine vertelt de enthousiaste landschapsfotografe ook nog over haar ervaringen met de Canon RF 14-35mm f/4L IS USM - een objectief dat haar op het lijf lijkt geschreven. 

Onze andere DIGIFOTO Pro ambassadeurs zijn ook weer rijkelijk vertegenwoordigd in deze editie. Zo neemt Kevin Vervoort je mee in zijn nieuwe uitdaging: geboortefotografie. Zoals we van de documentaire fotograaf gewend zijn, wordt zijn persoonlijke verhaal weer bijgestaan door intieme en respectvolle beelden.

Ook Léon Wodtke ging een nieuwe uitdaging aan. Hij testte de Panasonic LUMIX GH5 II. Daarnaast stortte hij zich op de wereld van de foodfotografie en legt hij in een tutorial zijn tips en trucs uit voor wie ook aan de slag wil gaan met foto’s om je vingers bij af te likken. In het kader van food fotografie gaan we ook in gesprek met influencer en Canon fotograaf Matt Adlard over zijn successen op YouTube en Instagram. 

In Rijksmuseum Muiderslot is op dit moment de expositie Crying Boys van Noah Valentyn te zien. Noah kwam bij ons langs voor een openhartig gesprek over zijn fotografie carrière en de totstandkoming van zijn serie over emoties bij mannen, getoond in een intieme serie portretten. Het interview is opgenomen en ook te zien als video op ons YouTube-kanaal

Onlangs bracht Apple de iPhone 13 uit. Wij waren benieuwd naar de prestaties en testten de camera(‘s) van de smartphone naast een zeven jaar oude spiegelreflexcamera. De verrassende resultaten lees je in deze editie. Verder hebben we diverse boeken, kijktips en natuurlijk de fotografie-agenda voor je klaar staan. Kortom, er is weer genoeg te zien en te beleven in deze editie.

Kortom, er is weer genoeg te zien en te beleven in deze editie. 

DIGIFOTO webshop en abonnement

Lees DIGIFOTO Pro 5.2021 digitaal of bestel 'm in onze webshop. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement

 

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel