Gemakkelijk DIGIFOTO Pro magazine (na)bestellen en digitaal lezen in gloednieuwe webshop!

Christel de Wolff 1499 0
Onze webshop is vernieuwd! Steeds meer fotografieliefhebbers lezen DIGIFOTO magazine digitaal en dat kan nu makkelijk in onze nieuwe webshop.

Het zijn bijzondere tijden, ook voor ons als uitgever van het grootste en leukste fotomagazine van de Benelux. En bijzondere tijden vragen om bijzondere ontwikkelingen – zoals een gloednieuwe webshop. In het online portaal bestel je gemakkelijk alle edities van DIGIFOTO Pro en digifoto Starter, maar ook onze andere titels zoals Baaz, Winmag en Partyscene. Afrekenen gaat via iDEAL.

Magazines online lezen

Lees je DIGIFOTO liever op je iPad, laptop of smartphone? Ook dan ben je bij onze nieuwe webshop aan het juiste adres. Nieuw toegevoegd is namelijk de optie om al onze magazines digitaal te bestellen. Door een account aan te maken, worden de digitaal aangekochte edities automatisch toegevoegd aan je eigen profiel en heb je er toegang toe wanneer jij maar wil. Kortom, zo heb je altijd een digitale DIGIFOTO Pro bij de hand of je nu op je balkon, in de trein of in bad zit.

Altijd een DIGIFOTO Pro op je (digitale) leestafel

Ook opent deze digitale functie natuurlijk mogelijkheden om oude(re) magazines en special editions te lezen die al lang uitverkocht zijn. Zo heb je nóg meer inspiratie en educatie tot je beschikking!

DIGIFOTO Pro eenvoudig bestellen

Maak een einde aan de quarantaine-verveling en gun je zelf wat leesplezier! DIGIFOTO Pro staat keer op keer vol met inspiratie. Denk aan boeiende interviews en interessante en leerzame artikelen over (nieuwe) gear en technieken. Zoek je informatie over een specifiek onderwerp? Gebruik de zoekfunctie in de webshop om relevante edities te vinden en bekijk de preview!

Via onze webshop gaat het nabestellen nu makkelijker en sneller dan ooit. Je maakt een account aan en in slechts een paar klikken heb jij het magazine naar keuze in jouw winkelmandje. Betalen doe je snel en veilig via iDEAL.

Met eigen ogen zien?  Klik hier om direct naar onze nieuwe webshop te gaan.

 

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel