DIGIFOTO Pro - eindejaarseditie met award special!

Christel de Wolff 1109
DIGIFOTO 6.2022 is nu verkrijgbaar! Lees snel verder hoe jij jouw exemplaar kunt bemachtigen.

DIGIFOTO 6.2022

Aan het eind van 2022 kijken we traditiegetrouw terug én vooruit. In deze laatste editie van het jaar staan we uitgebreid stil bij de innovatieve producten die dit jaar zijn uitgebracht door diverse fabricanten. Alle camera’s, objectieven en accessoires die we dit jaar hebben getest, vind je terug in deze speciale eindejaarseditie. Mocht je nog een uniek cadeau zoeken, of 2023 willen beginnen met een nieuwe uitrusting, dan is dit dé editie voor jou.

Lees ook: Nikon en partners kondigen de winnaars van de Environmental Photographer of the Year 2022 aan

Het is winter en voor veel Nederlanders betekent dat: wintersport. Ook wanneer je niet zelf op de latten staat, valt er genoeg te doen in wintersportgebieden. We hebben een aantal tutorials en achtergrondverhalen voor je klaar staan over sportfotografie. Wees gerust, de tips en trucs die worden gedeeld gelden voor sportfotografie in het algemeen en werken dus niet alleen in de sneeuw. 

Mocht je geen fan zijn van kou, dan kun je altijd nog een royale kop warme chocolademelk klaarmaken en op de bank vertoeven met deze editie van DIGIFOTO Pro op schoot. Er staat namelijk een behoorlijke dosis inspiratie voor je klaar. We spraken met de Zwitserse (extreme) sportfotograaf Martin Bissig. Hij reist de hele wereld over om de meest extreme omstandigheden waaraan sporters zich vrijwillig blootstellen vast te leggen. Als fotograaf is hij net zo actief als de sporters die hij fotografeert en hij vertelt gepassioneerd over zijn avonturen. 

We zoeken de inspiratie ook dichterbij huis. Linda Raaphorst vertelt over haar portfolio en laat hierbij prachtige foto’s van onder andere, paalhoofden, watervogels en de Zeelandbrug zien. Henk Langerak gaat op zijn beurt graag de straat op om zijn medemens vast te leggen in grappige context. En als hij niet buiten is, weet hij zich prima te vermaken met macrofotografie binnenshuis. 

In de rubriek Best of Five, waarin we gevestigde fotografen vragen naar hun vijf meest favoriete werken uit hun carrière, vertelt politiek-fotograaf Freek van den Bergh over hoe hij ooit het vak in rolde en wat hem zo aanspreekt. Als nieuwsfotograaf is hij niet alleen altijd waar het nieuws is, soms máákt hij het nieuws. 

Behalve dat we in deze editie terugkijken naar de geteste apparatuur, gaan we ook aan de slag met nieuwe gear. Zo testen we de prestaties van de Nikkor Z 600mm f/4 TC VR S en fotografeerden we met de nieuwe Google Pixel 7 Pro smartphone

Kortom, er is weer genoeg te zien en te beleven. Bestel de editie nu: read.clipboardmedia.nl

DIGIFOTO webshop en abonnement

DIGIFOTO 6.2022 is te koop in alle boekhandels in de Benelux en tevens online en geprint verkrijgbaar in onze eigen webshop. Ontvang je onze magazines voortaan liever thuis op de deurmat? Neem dan een abonnement. Je kunt voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland) en digitaal voor € 6,95.

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel