DIGIFOTO PRO 4.2023 - Portretfotografie en Macro

Redactie DIGIFO... 990 0

De kunst van fotografie is eindeloos in zijn variaties en technieken. In de aanstaande uitgave van DIGIFOTO PRO gaan we dieper in op twee van de meest intieme en gedetailleerde vormen: portretfotografie en macrofotografie. Ontdek meeslepende adviezen, waardevolle inzichten en fascinerende artikelen die je blik op fotografie zullen vernieuwen en verrijken. Of je nu een enthousiaste amateur bent of een ervaren professional, deze editie belooft inzichten en inspiratie die je niet wilt missen. De digitale versie DIGIFOTO PRO 4.2023 is nu te lezen via onze webshop en de papieren editie vind je rond 15 september op de deurmat.

Black Friday weekend deal - check hem hier!  Let op click op DIGITAAL ! 

Portretfotografie 

Meesterlijke portretfotografie

Duik diep in de boeiende en expressieve wereld van portretfotografie. Van workflow tot de juiste gear. Een uitgebreid interview met  de wereldberoemde fotograaf Steve McCurry. Het geeft je handvatten om echte, rauwe emoties vast te leggen, waardoor je portretten tot leven komen.

Duik in de artikelen en we leren je unieke technieken en benaderingen voor de mooiste en beste portretten - want ook jij maakt straks Meester Portretten!

Macrofotografie 

Betreed de miniatuurwereld van macrofotografie

Vergroot je kennis en vaardigheden van de wereld van macrofotografie. Laat je meeslepen en begeleiden bij het gedetailleerd vastleggen van de wonderen van de natuur. Ontvang waardevolle tips en ontdek de juiste apparatuur. Speciaal voor de liefhebbers van Natuur en Macrofotografie hebben we een selectie van de mooiste wandelroutes.

Reviews, features en zoveel meer...

DIGIFOTO PRO 4.2023: Kevin Vervoort neemt je mee op een inspirerende fotografie reis naar o.a. Venetië. Tevens brengen we je op de hoogte van het nieuws op fotografie gebied en bespreken we de meest intrigerende exposities en boeken. En voor de tech-liefhebbers, bespreken we de nieuwste camera's en objectieven, waaronder de Fujifilm X-S20, de Nikkor Z 70mm f/2.8 en de Canon RF 24mm f/1.8 IS STM Macro.  

We wensen je veel leesplezier.

 

Redactie DIGIFOTO Pro 

 

DIGIFOTO webshop en abonnement

DIGIFOTO Pro Magazine thuis op de deurmat?  Neem dan een abonnement. Je kunt deze editie en voorgaande nummers ook los bestellen voor € 11,95 inclusief verzendkosten (binnen Nederland).

Je kunt uiteraard ook kiezen voor een digitaal abonnement.


 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie