Deze foto’s uit de gallery geven jou een ultiem lentegevoel

Redactie DIGIFO... 3849 0
Afgelopen tijd hebben wij een aantal mooie natuurshots voorbij zien komen in de gallery. Wij hebben een selectie gemaakt van een paar mooie foto’s die ons een ultiem lentegevoel geven.

Cemal Kazankaya heeft hier zeker een mooi actieshot kunnen krijgen. De kleur van de bloem zorgt ervoor dat het kleine oranjetipje goed te zien is. Op zijn gallery pagina kun je nog veel meer groene shots vinden.

Ook Marjolein van Hekke heeft een mooi oranjetipje gevonden. Haar focus ligt dan ook heel erg op het oranjetipje en de bloem. Je zou het bijna een schilderij kunnen noemen. Neem hier een kijkje naar haar andere prachtige galleryfoto’s.

Een erg mooi shot door Gert Buchner. Deze tulp lijkt wel een beetje alleen zo maar dat maakt de foto juist zo bijzonder. Op zijn pagina vind je nog meer mooie foto’s.

Mocht je van tulpen houden hebben wij ook nog een aantal mooie tulpenvelden foto’s voor je uitgezocht!

Op deze foto van Ben Schiffeleers kun je de details erg scherp zien. Dat maakt deze foto zo mooi om naar te kijken. Hij heeft er zelfs nog een foto kunnen maken van deze prachtige vlinder.

Deze foto van Caroline Lichart staat al een tijdje in de spotlight, maar verdient hier ook zeker een plekje. Dit roodborstje was hier zich al aan het klaarmaken voor de lente. Dat zie je aan het gras dat nog een klein laagje sneeuw heeft.

Natuurlijk zijn de bijen ook weer druk bezig deze lente, zoals ook in deze foto te zien. Deze prachtige foto is gemaakt door Hans Hendriks. Op zijn pagina zie je nog een paar mooie insecten op de foto.

Deel jouw mooiste foto’s ook met ons!

Ben jij onder de indruk van bovenstaande foto’s en geinspireerd geraakt? Vergeet ook zeker niet om jouw foto’s in onze gallery te posten. Je maakt kans om in de spotlight te komen in de gallery, om uitgelicht te worden op instagram en we kunnen natuurlijk ook contact met je opnemen voor een spotlight interview voor in het magazine!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

RedactieDIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen vanRedactie