Depth Collective: nieuw collectief van Light Camera

Redactie DIGIFO... 1396 0
Camerafabrikant Light van de Light L16-camera heeft een nieuwe collectief opgestart om fotojournalisten en visuele kunstenaars over te halen om in plaats van hun smartphone of spiegelreflex, hun nieuwe product van Light, de L16, te gaan gebruiken.

Depth Collective

Het Depth Collective is een collectief om journalisten met een kleine camera toch hoge resolutie van maximaal 52 megapixel foto's te laten maken. De camera is volgens de fabrikant minder opvallend en in het kader van veiligheid en gebruiksgemak een groot voordeel tegenover andere camera's.

'In de laatste paar jaren, hebben we een aantal foto journalisten gezien die overstapte van hun spiegelreflex naar een iphone, dit om onopvallend te blijven in hun reportage. Hierdoor offerde deze journalisten veel kwaliteit op'. De Light L16 camera is een veel betere optie volgens de fabrikant, omdat deze camera met 16 individuele objectieven een onopvallender manier van fotograferen creëert.

Light camera L16

Voordelen

Als je wordt toegelaten als deelnemer van het collectief krijg je een korting van 500 dollar op de Light L16-camera, een gratis Peak Design-tas en polskoort. Je mag ook als eerste de updates uitproberen van de Light L16. En je doet mee aan een tweejaarlijkse wedstrijd met als hoofdprijs 5000 dollar om een project uit te voeren met jouw Light L16 camera.

Aanmelden voor dit collectief kan door een link van je website te sturen inclusief een begeleidende brief waarom de Light L16-camera voor jou een aanvulling is op je werk.

Een jury van ervaren Light-camera gebruikers beoordeeld je aanmelding, waaronder National Geographic-fotogaaf Dan Westergren.

Voorwaarden

Momenteel kan je alleen aanmelden als je gevestigd bent in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk. Binnenkort is het ook mogelijk om je in andere landen aan te melden, waarschijnlijk ook de Benelux.
Via deze link meld je je aan.

Light L16 camera

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie