Deep North - Op expeditie met Nikon Ambassadeur Corey Rich

Deep North - Op expeditie met Nikon Ambassadeur Corey Rich

Redactie DIGIFO... 2294 0
Corey Rich is één van de bekendste adventure-fotografen ter wereld. Maar hij is niet alleen de fotograaf van de top van extreme sporters, maar hij is zelf ook een zeer genadige alpinist. Toen hij een foto van een berg in Alaska zag, besloot hij met een groep vrienden naar naartoe te reizen om deze te beklimmen en dit volledig te documenteren. Daar is deze video uitgekomen.

Toen Corey Rich een foto van een berg in Alaska toegestuurd kreeg van een vriend, raakte hij direct enthousiast. Hij belde een aantal goede vrienden van hem op en slechts twee weken later was hij in Alaska, op weg naar de vallei waar de berg zich bevind. Rich stelde zichzelf niet alleen het doel om de berg te beklimmen, maar ook de hele expeditie vast te leggen.

In de video laat hij zien hoe hij als foto- en videograaf zo'n expeditie beleeft. Welke camera's en objectieven hij meeneemt, hoe hij om zich heen blijft kijken tijdens de beklimming en hoe hij de ruwe emotie van zijn expeditie partners vastlegt.

 

Lees ook: TedxTalk van Corey Rich: Omarm ongemak

Corey Rich

Corey Rich is een zeer gerenommeerde adventure fotograaf, met vaste klanten als The North Face en Apple. Hij is ook al jaren Nikon ambassadeur en wordt regelmatig gevraagd om een introductievideo van nieuwe Nikonproducten te maken. Zo is Corey Rich onder andere de man achter Why, de introductiefilm van de Nikon D4, en Inspired, de introductiefilm van de Nikon D5.

Voor meer informatie over Corey Rich kun je kijken op zijn website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie