De Samsung Galaxy A7 verruimt je blikveld

Christel de Wolff 214 0
Gisteren schreven we over de geruchten dat de Galaxy A9 Star Pro binnenkort gelanceerd zou worden met maar liefst vier camera's aan de achterkant. Dat nieuws is nog niet bevestigd, maar er is wel ander officieel nieuws: De Samsung Galaxy A7 met een driedubbele camera.

Lees ook: Samsung Galaxy A9 Star Pro, smartphone met vier camera's?

Het houdt niet op met die smartphones en hun camera's. De Samsung Galaxy A7 is de nieuwste aanwinst in de Galaxy A-familie. Met de driedubbele camera's is het moeilijk om nog een moment te missen.

Samsung Galaxy A7 met drie camera's

De 8MP 120 graden Ultra Wide Lens komt overeen met de kijkhoek van het menselijk oog waardoor je precies vastlegt wat je ziet. Met de 24 MP lens en 5 MP Depth Lens en Live Focus heb je controle over de scherptediepte en creëer je gemakkelijk portretten met bokeh. De 24MP lens laat meer licht binnen door bij weinig licht vier pixels te combineren tot één pixel. Zo maakt de Samsung Galaxy A7 heldere foto's in lichte én donkere omstandigheden. 

Front Camera van de Samsung Galaxy A7

Aan de voorkant van de Samsung Galaxy A7 zit zoals gebruikelijk ook een frontcamera. Deze heeft 24 megapixels en LED-flash. Selfies maak je met bokeh-effect dankzij de Selfie Focus en studioverlichting kun je imiteren met de Pro Lightin Mode. Met Ar Emojies of filters voeg je nog een persoonlijkere touch toe. 

Prijs en beschikbaarheid

De Samsung Galaxy A7 is verkrijgbaar vanaf oktober in de kleuren zwart, blauw en goud. De verkoopadviesprijs bedraagt € 349,-. 

Meer informatie: Samsung.com

afbeelding van Christel de Wolff

Christel de Wolff | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Christel