Bijzondere kleurrijke portretten

De poederportretten van Ars Thanea

Redactie DIGIFO... 1434 0
Bij de productiemaatschappij Ars Thanea liepen ze al een tijd lang rond met een idee. Een portretreeks met diepe, verzadigde kleuren en een hoop poeder. Keer op keer werd de serie voorgesteld, maar er was altijd wel een maar. Onlangs besloten ze op eigen houtje de shoot de doen, gewoon voor de lol.

Om de foto's te maken ging Ars Thanea op zoek naar verfpoeder dat normaal gebruikt wordt voor het holi-feest in India. Op een vrije dag kwamen alle werknemers van het bedrijf bij elkaar om elkaar om en om te bekogelen met dit gekleurde poeder en het plezier straalt af van het resultaat.De poederportretten van Ars ThaneaDe poederportretten van Ars ThaneaDe poederportretten van Ars ThaneaDe poederportretten van Ars ThaneaDe poederportretten van Ars ThaneaDe poederportretten van Ars ThaneaDe poederportretten van Ars ThaneaDe poederportretten van Ars ThaneaDe poederportretten van Ars ThaneaDe poederportretten van Ars ThaneaLees ook: Het Holifeest vastgelegd door Victor Habchy

Ars Thanea

Ars Thanea is een Poolse productiemaatschappij die zich voornamelijk richt op CGI, maar met liefde de nodige foto's maakt om campagnes bij te staan. Het bedrijf bestaat dit jaar tien jaar en heeft in de loop der jaren voor grote namen gewerkt, zoals British Airways, en een aantal indrukwekkende awards in de wacht gesleept zoals de Webby en de World Luxary Award.

Kijk voor meer informatie op de website van Ars Thanea.

Alle foto's © Ars Thanea, gepubliceerd onder een Creative Commons licentie.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie