De Nieuwe Wildernis in Concert - 19 april 2014

Redactie DIGIFO... 2834 0
Met bijna 700.000 bezoekers in de bioscoop is de De Nieuwe Wildernis de meest succesvolle Nederlandse natuurfilm ooit. Na het succes van de film en de TV-serie presenteren EMS FILMS en Mojo Concerts op 19 april 2014 in het Ziggo Dome Amsterdam een matinee en avondvoorstelling van: De Nieuwe Wildernis in Concert.

Persbericht:

In een uniek en exclusief twee uur durend programma worden op het grootste scherm ooit de beelden van de film vertoond met toevoeging van niet eerder gebruikt materiaal. De soundtrack van de film, een compositie van Bob Zimmerman, wordt live uitgevoerd door het meest veelzijdige orkest ter wereld: Het Metropole Orkest, onder de bezielende leiding van dirigent en Oscarwinnaar Ernst van Tiel. Ondersteund door trompettist Eric Vloeimans, het Calefax Rietkwintet en met een live gesproken voice-over tekst.

De film wordt omlijst door optredens van Nederlandse topmuzikanten die, geïnspireerd op de beelden van De Nieuwe Wildernis, een nummer zullen uitvoeren op de drie thema’s: Explosie van leven, Op eigen benen en Overleven.

De kaartverkoop voor dit evenement start vrijdag 20 december om 12.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via www.ticketmaster.nl. De matinee voorstelling start om 14.30 uur, de avondvoorstelling om 19.30 uur.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie