Voor de veeleisende fotograaf

De Manfrotto 190 Go! MK190GOC4-BHX Carbon statief kit

Redactie DIGIFOTO Pro 944
Een zichzelf respecterende fotograaf zonder statief is als een fiets zonder wielen. Veel vormen van fotografie, denk aan landschaps- en architectuurfotografie, maar ook macro- en niet zelden portretfotografie, vragen nu eenmaal om het gebruik van een statief. De Manfrotto 190 Go! MK190GOC4-BHX Carbon statief kit is in dit geval een uitstekende keus voor de veeleisende fotograaf.

De Manfrotto 190 Go! MK190GOA4-BHX is een stevig en stabiel carbonfiber statief inclusief een balhoofd en snelkoppelingsplaat. De 190 Go! MT190GOA4 heeft een minimale hoogte van slechts negen centimeter en een maximale hoogte van 152 centimeter. Het statief zelf weegt 1.66 kilogram en heeft een maximale belastbaarheid van 7 kilogram. De poten met vier secties hebben een draaivergrendeling waardoor het statief snel is op te zetten. Met een transportlengte van slechts 45 centimeter neem je de driepoot eenvoudig overal mee naartoe.

Compact balhoofd

Het met deze kit meegeleverde balhoofd is een compacte oplossing voor zeer nauwkeurige en betrouwbare opnames. Dankzij het innovatieve triple locking systeem van Manfrotto ben je verzekerd van trillingsvrije opnames en een goede balans van je apparatuur door de in te stellen wrijving.

Manfrotto 190 Go! MK190GOC4-BHX Carbon statief kit

Flexibiliteit en creativiteit

De lage minimale hoogte van het statief van slechts negen centimeter is mogelijk doordat de middenkolom in een hoek van 90 graden, parallel aan de grond, te plaatsen is. Met de Easy Link Adapter kun je zeer gemakkelijk accessoires zoals een LED-lamp of een externe monitor bevestigen aan het statief.

Prijs €499,-
Info www.manfrotto.nl

Lees ook: Welk Statief past bij jou

 

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie