Sigma City Beats

De eerste Sigma City Beats staat online

Remco Stunnenberg 510 0
Sigma nodigt nog altijd jonge filmmakers uit om mee te doen aan de Sigma City Beats, een filmcompetitie. De eerste Sigma City Beats staat inmiddels online.

Een Belgisch team bestaande uit Victor Vandevenne, Thomas Vangrinsven en Louis Devogele gingen op zoek naar de beat van Amsterdam! Bekijk hun filmimpressie en laat je inspireren door deze Sigma City Beat. De beat werd volledig gedraaid met de Sigma 18-35mm T2 en de SIGMA 50-100mm T2 uit de High Speed Cine Zoom Line en een camerapakket verzorgd door partner Het Raam Digital Cinema BV in Amsterdam.

Deelnemers kunnen zich ook voor het najaar nog inschrijven voor Sigma City Beats. Wanneer je wordt geselecteerd om deel te nemen, volgt er een kennismaking en daarna mag je een weekend lang een stad naar keuze (binnen de Benelux) vastleggen op jouw meest originele manier. Uiteraard met Sigma objectieven. Samen met Het Raam Digital Cinema BV stelt Sigma een High Speed Zoom Line T2 kit beschikbaar en een high end camerapakket. Ook je onkosten worden netjes vergoed, dus daar hoef je het niet voor te laten.

De wedstrijd loopt tot 31 december 2018 waarna een vakkundige jury de winnaar selecteert. Die ontvangt niet alleen 'eeuwige roem', maar ook een tegoedbon om Sigma producten te kopen en gear te huren bij Het Raam Digital Cinema BV

Inspiratie opdoen?

Sigma maakte zelf ook al een voorproefje en daagt jou als videomaker dus uit om hier keihard overheen te gaan met jouw films.

Meer informatie en de actievoorwaarden, lees je op de website van Sigma Benelux.

Lees ook: Sony fotograaf Jason Lanier op stap met de Sigma 105mm f/1.4 DG HSM Art

afbeelding van Remco Stunnenberg

Remco Stunnenberg | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Remco