De BenQ SW271, een monitor voor fotografen

Itam van Teeseling 1405 0
Fotograaf Maurice Jager helpt klanten wereldwijd hun (zakelijk) verhaal te vertellen. Tevens traint hij fotografen in de headshotcrew. Hij vertelt hier over zijn ervaringen met de SW271-monitor van BenQ.

Color Management Display

Een unieke gebeurtenis telkens opnieuw beleven met uitstekende kleurnauwkeurigheid: dat is de gloednieuwe BenQ SW271 Color Management Display. Kleurecht. Grootformaat. Scherp. Met een 27“ groot oppervlak en 4K UHD-resolutie voor scherpe details. High Dynamic Range (HDR) zorgt daarbij voor levendig contrast.

Praktische features

De monitor maakt gebruik van hardwarekalibratie en heeft een beschermkap tegen invallend licht, voor kleurechte en betrouwbare weergave van foto‘s. De praktische Hotkey Puck zorgt voor extra comfort en maakt van de SW271 een trouwe hulp op creatieve werkdagen.

Kleur is emotieFotograaf Maurice Jager

'Tinting is een essentieel onderdeel van mijn workflow en ik verwacht dat mijn monitoren het mogelijk maken om op een professioneel platform mijn foto’s te finetunen. Hardwarekalibratie en een accurate weergave zijn voor mij enorm belangrijk, vandaar dat ik kies voor de BenQ-monitoren.'

Over Maurice Jager

Fotograaf die met z'n fotografie klanten wereldwijd helpt om hun (zakelijk) verhaal te vertellen. Daarnaast traint Maurice duizenden fotografen in de HeadshotCrew en spreekt hij voor verschillende merken.

Lees meer over de BenQ SW271 en andere monitoren van BenQ op BenQ.nl.

BenQ SW271

afbeelding van Itam van Teeseling

Itam van Teeseling | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Itam