De zeven beste naaktfoto’s

De 7 mooiste naaktfoto’s

Eefke Burg 22422 0
Op het internet zijn prachtige naaktfoto’s te vinden die kunnen dienen ter inspiratie voor het maken van jouw eigen naaktportretten. Bij het selecteren van deze naaktfoto’s hebben wij gelet op de veelzijdigheid van de afbeelding, de artistieke kwaliteit en of de foto ons heeft geraakt. Bekijk hier onze selectie van favoriete naaktfoto’s van de maand mei met onder andere een foto van Emma Watson.

Emma Watson: Natural beauty

Eén van de opvallendste naaktfoto’s van de afgelopen jaren is die van actrice Emma Watson. Zij laat zien niet alleen mooi te zijn van buiten maar ook van binnen doordat de opbrengst van het boek waarvoor deze foto is gemaakt, Natural beauty, bedoeld was om geld op te halen voor belangrijke milieukwesties.

Naaktfoto’s van Jose Luis Alcaraz

De naaktfoto’s van Jose Luis Alcaraz zijn meer dan drie miljoen keer bekeken en dat is niet zonder reden. Zijn naaktfoto’s zijn soms dromerig met een prachtige esthetische kwaliteit en hebben soms een duistere ondertoon. Zo heeft hij een naaktfoto van een vrouw die voor een gedeelte bedekt is met een schedel. Bekijk ook zijn andere naaktfoto’s op zijn 500px account.

Foto: Jose Luis Alcaraz

Beautyshots van Oleg Gekman

Fotograaf Oleg Gekman richt zich met name op beautyshots en laat op een prachtige manier de huid van vrouwen zien. Een aantal van zijn foto’s zijn naaktfoto’s met een onschuldige, zachte kwaliteit die hem onderscheid van andere fotografen.

Etude de Nu

Een van de mooiste naaktfoto’s dateert uit 1985, deze foto van Keiichi Tahara:

Fotograaf: Keiichi Tahara

Paul Morel

Paul Morel combineert fashion met naakt in zijn naaktfoto’s. Zijn naaktfoto’s hebben een grudgy nabewerking en een vreemde combi tussen realisme en fantasy.


 

Fotograaf: Paul Morel

Three rivers deep

Leytonstone Photography deelde dit opvallende naaktportret, waarbij alles zwart wit wordt weergegeven maar er toch kleur te zien is in de verschillende verfstrepen. Dit effect kan je gemakkelijk bereiken in Photoshop: dit kan je de aankomende digifoto Starter teruglezen.

Lucien Clergue

De lichtkunstenaar Lucien Clergue maakt prachtige naaktfoto’s. Bekijk bijvoorbeeld deze collectie met een aantal van zijn mooiste naaktfoto’s verzameld. Wij selecteerden zelf deze foto. Je kan hier zelf ook mee experimenteren in jouw naaktfoto’s door gebruik te maken van een projector waarmee je licht op jouw model kan projecteren.

Tags: naaktfoto’s, naaktfotografie, beste naaktfoto’s, 7 mooie naaktfoto’s, 7 beste naaktfoto’s.

afbeelding van Eefke Burg

EefkeBurg | Redacteur

Als all-round content creator is Eefke gespecialiseerd in het maken van video-content en weet als geen ander een visueel verhaal te creëren. Zij is gepassioneerd en ondernemend. In haar eigen werk valt zij op door de grens op te zoeken tussen fantasie en realiteit. 

Bekijk alle artikelen vanEefke