Creëer de perfecte foto met de nieuwe Canon-promoties

Creëer de perfecte foto met de nieuwe Canon-promoties

Redactie DIGIFO... 1826 0
Canon helpt je de perfecte foto te creëren. Tot en met 31 oktober 2015 krijg je bij aanschaf van een geselecteerde Canon EOS-spiegeflexcamera een Wacom Intuos Pro-tekentablet, Toshiba FlashAir-geheugenkaart en toegang tot de Adobe Creative Cloud cadeau.

Advertorial

Elke fotograaf weet dat het nabewerken van je foto's bijna net zo belangrijk is als het maken van de perfecte plaat. Dat kan met je muis en toetsenbord, maar voor de belangrijke nuances zijn een tekentablet en stylus vele malen prettiger.

Daarom heeft Canon een te gekke aanbieding: bij aanschaf van geselecteerde EOS-dslr's krijg je tijdelijk een tekentablet, Toshiba FlashAir-geheugenkaart en toegang tot de Adobe Creative Cloud cadeau!

Deelnemende Canon EOS-spiegelreflexcamera's

De actieperiode loopt tot en met 31 oktober 2015, dus je hebt nog even de tijd om gebruik te maken van dit aanbod. De deelnemende camera's en bijbehorende producten zijn als volgt:

 • Canon EOS 5D Mark III
  Medium Wacom Intuos Pro - Adobe Creative Cloud Photography 1 jaar - Toshiba 8GB FlashAir-geheugenkaart
 • Canon EOS 6D
  Medium Wacom Intuos Pro - Adobe Creative Cloud Photography 1 jaar
 • Canon EOS 7D Mark II
  Small Wacom Intuos Pro - Adobe Creative Cloud Photography 1 jaar - Toshiba 8GB FlashAir-geheugenkaart
 • Canon EOS 70D
  Small Wacom Intuos Pro - Adobe Creative Cloud Photography 1 jaar

Wacom Intuos Pro-tekentablet

De Wacom Intuos Pro-tekentablets zijn bedoeld voor de echte creatieveling die zich optimaal wil uiten tijdens het beeldbewerken. Het apparaat registreert elke beweging en kan 2048 variaties in druk onderscheiden. Het is dus net of je met een echt penseel werkt.

Daarnaast zorgen multi-touch-functies voor extra mogelijkheden en kan het tablet volledig draadloos gebruikt worden voor nog meer flexibiliteit.

Adobe Creative Cloud Photography

Maak je gebruik van de Canon-fotopromotie, dan kun je meteen aan de slag met het bewerken van je foto's. Je krijgt namelijk een jaarabonnement op de Adobe Creative Cloud Photography. Je krijgt de beschikking over Adobe Photoshop CC en Adobe Photoshop Lightroom CC, precies wat je als fotograaf nodig hebt.

Natuurlijk krijg je ook toegang tot verschillende mobiele apps, zoals Adobe Lightroom for Mobile en het gloednieuwe Adobe Photoshop Fix.

Toshiba FlashAir-geheugenkaart

Met de snelle Toshiba Wireless SDHC 8GB FlashAir Class 10 SD-geheugenkaart hoef je nooit meer je camera aan te sluiten op je desktop of laptop. Via je browser en gebruiksvriendelijke apps voor smartphone en tablet, zie je in een oogopslag welke foto's er op de geheugenkaart staan. Deze kun je downloaden of direct delen op social media.

Claim je voordeel

Wil jij ook graag aan de slag met het maken en bewerken van de perfecte foto? Claim dan nu je voordeel op www.canon.nl/fotopromotie!

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie