Workshop Straatfotografie - 13 juli

Workshop Straatfotografie met Brendan de Clercq - 13 juli (volgeboekt)

Julian 6644 2
In samenwerking met Olympus organiseren we tijdens het OM-D Photography Playground Atelier in Amsterdam een aantal exclusieve workshops met topfotograaf Brendan de Clercq. Zondag 13 juli vindt de laatste workshop Straatfotografie plaats.

Update 7 juli: De workshop is volgeboekt - aanmelden is niet meer mogelijk.

Olympus Playground AtelierIn Amsterdam vindt tot en met 13 juli het Olympus OM-D Photography Playground Atelier plaats. Een interactieve tentoonstelling waar je diverse spectaculaire lichtkunstwerken kunt fotograferen met de Olympus OM-D E-M10.

Het OM-D Photography Playground Atelier is gratis te bezoeken en je krijgt eveneens voor nop de de Olympus OM-D E-M10 uitgeleend om aan de slag te gaan. Na je bezoek dien je de camera weer in te leveren, het geheugenkaartje mag je houden zodat je thuis de foto's kunt bekijken.

Workshop Straatfotografie Brendan de Clerq - 13 juli

Tijdens het evenement organiseren we in samenwerking met Olympus een aantal exclusieve workshops met Brendan de Clerq. Na de succesvolle workshops portretfotografie en studiobelichting leert de fotograaf je de komende weekenden alles over straatfotografie.

Foto: Brendan de Clercq

De workshop duurt van 12 tot 16 uur, kost slechts 30 euro per persoon en lunch is inbegrepen. Wil je meedoen aan de workshop straatfotografie op 13 juli? Meld je dan snel aan. De workshop straatfotografie op 6 juli was razendsnel volgeboekt, het aantal plaatsen is beperkt!

Details en aanmelden

  • Zondag 13 juli: Workshop Straatfotografie 
  • Fotograaf: Brendan de Clercq
  • Locatie: Spuistraat 172, Amsterdam
  • Tijd: 12 tot 16 uur
  • Inclusief: Lunch & drankje & toegang tot de Olympus Playground
  • Prijs: € 30,- (per persoon)
  • Vol = vol!

Foto: Brendan de Clercq

Programma

We beginnen om 12 uur in het Olympus OM-D Photography Playground Atelier in Amsterdam met de lunch, waarna Brendan een presentatie geeft over zijn werk. Je kent hem wellicht van zijn portret- en fashionfotografie, maar Brendan fotografeert ook regelmatig op straat. De foto's die hij hier maakt gebruikt hij vaak als inspiratie voor zijn fashionshoots.

Na de presentatie gaan we met Brendan de Clercq de straat op, waar hij zal laten zien hoe hij te werk gaat. Vervolgens is het tijd om zelf de tips in de praktijk toe te passen. Bij straatfotografie is het uiteraard belangrijk dat je niet opvalt, dus stuurt Brendan de deelnemers individueel op pad om te fotograferen op straat. Na het fotograferen verzamelen we weer in het Olympus OM-D Photography Atelier voor de nabespreking. Het programma duurt tot 16 uur.

Voor of na de workshop heb je alle tijd om aan de slag te gaan in het Olympus OM-D Photography Atelier. Je kunt hier dagelijks terecht tussen 11 en 19 uur.

Foto: Brendan de Clercq
Foto's © Brendan de Clercq

afbeelding van steppeland- Lutgarde De Brouwer

Ik heb ontzettend genoten van deze middag straatfotografie met Brendan. Moe en voldaan weer thuis, met een 'overload' aan straatfoto's om uit te selecteren! Veel dank voor een geslaagde workshop! :D

afbeelding van robertocaffe_139721

Ik wil graag het weten wanneer is de volgende workshop!! Alvast wil me melden....
Vriendelijk dank Roberto Caffe
robertocaffe@hetnet.nl